Директорам шкіл Рожищенського району провели «безпечний» інструктаж

27 Листопада 2017, 16:34
5932

У понеділок, 27 листопада, працівники Рожищенського РВ УДСНС України у Волинській області провели семінар-нараду з директорами загальноосвітніх шкіл Рожищенського району.

Рятувальники донесли до керівників навчальних закладів основні вимоги пожежної безпеки у закладах освіти та наголосили на їх особистій відповідальності за їх виконання. Під час виступу, співробітники ДСНС розповіли про те, що потрібно робити, аби не сталося пожежі, а також як необхідно діяти у надзвичайній ситуації. Йшлося і про правила використання первинних засобів пожежогасіння, евакуацію зі школи педагогів та учнів до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів, а особлива увага приділялася стану електромереж, – повідомляють в У ДСНС України у Волинській області.

«Такі об’єкти не повинні експлуатуватися з порушеннями, – зазначив провідний інспектор Рожищенського РВ У ДСНС України у Волинській області Олександр Слобода, – адже будь-який, навіть маленький недолік у протипожежному захисті школи, створює реальну загрозу життю та здоров’ю дітей. Давайте разом подбаємо про їх майбутнє».




 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром