Рожищани поїхали на підтримку блокади нафтопроводу

26 Листопада 2017, 21:00
6811

У Новоград-Волинському районі заблокована робота підприємства, що здійснює оптовий продаж нафтопродуктів. Туди відправилися й рожищани.

Учасники протесту, які йменують себе, як Рух «Визволення», запевняють, що блокують поруч з Новоград-Волинським організовану фірмами Віктора Медведчука контрабанду російського палива до України.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook пише й депутат обласної ради Костянтин Зінкевич.

«Табір біля Новограда-Волинського. Це якраз те місце, де безконтрольно і без розмитнення потрапляють в Україну тисячі тон нафтопродуктів через державну трубу Грозний- Армавір-Трудова. Якщо коротко, то наступили на хвіст ворогу України Медведчуку. Сьогодні викрали людину з табору, коли вони були у Новограді. Викрали люди у формі без опізнавальних знаків. Люди в таборі готові до опору. А у Медведчука і компанії ще купа больових точок. Народ, фільтруйте інформацію і приймайте рішення...», – пише депутат.

В мережі з'явилося відео з викраденням невідомими активіста, добровольця батальйону ОУН Леоніда Литвиненко (позивний Бек) в місті Новоград-Волинську. Як стверджують рожищенські активісти автомобіль невідомих був на донецьких номерах.

«Тільки що до мене телефонував Богдан Пташник і повідомив, що він з батальйоном Донбас рухаються з Новоград-Волинського на Київ. Після всіх подій, після всіх зухвалих викрадень добровольців, судів над воїнами ЗСУ та відвертим мародерством вищого керівництва держави вони їдуть вимагати Народного імпічменту президенту України Петру Порошенку», - написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook рожищанин Валерій Шварцкоп.

 

Коментарі
27 Листопада 2017, 00:53
пишіть яка ситуація з блокуванням
27 Листопада 2017, 11:20
Солярка???
28 Листопада 2017, 01:45
Гидко читати таку брехню... БЕЗКОШТОВНО І БЕЗ РОЗМИТНЕННЯ. Тьху. Чого ж ніхто не дає в ефір інформації з ДФС? Майже півтора мільярда грн в бюджет за місяць якраз за те саме розмитнення. І саме в Новограді-Волинському. Чому про це мовчать? Коломойський на це не давав дозволу?
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром