Волинян запрошують на службу в бригади тероборони

14 Січня 2022, 11:33
Волинян запрошують на службу в бригади тероборони 1523
Волинян запрошують на службу в бригади тероборони

Волинський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки запрошує волинян підписати контракт на військову службу в окремій роті охорони і обслуговування та інформаційно-телекомунікаційному вузлі регіонального управління Сил територіальної оборони Збройних Сил України (Рівне).

Про це повідомляють у Волинському обласному терцентрі комплектування та соцпідтримки.

Для кандидатів, які вступають на службу до частин територіальної оборони, діють ті ж пільги, що і для кандидатів, які вступають на військову службу за контрактом до інших частин Збройних Сил України.

Згідно «Кодексу законів про працю України» за військовослужбовцями, прийнятими на військову службу за контрактом, зберігається робоче місце, посада та середній заробіток за основним місцем роботи.

Крім того, на час дії особливого періоду в разі призову на військову службу виплата пенсії для армійців, які її отримували, не припиняється, а після звільнення зі служби – підлягає обов’язковому перерахунку.

За детальною інформацією просять звертатися до районних (міських) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання або номером телефону: (0332)-25-25-21.

Читайте також: Які найнеобхідніші держпослуги, пов'язані з працевлаштуванням на Гіді

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024