Городині: провели соціальну роботу

23 Листопада 2017, 09:50
1847

22 листопада фахівці Рожищенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели соціально-профілактичну роботу на території Городинівської сільської ради. 

Соціальні працівники здійснили вибіркове обстеження у 7 сім’ях з метою контролю використання коштів соціальної допомоги, яку матері отримують при народженні дитини. В одній сім’ї, яка опинилася у складних життєвих обставинах проведено оцінку потреб дітей у соціальних послугах, – йдеться на офіційному сайті Рожищенської РДА.


Під час здійснення соціальної роботи з батьками перевірено умови їхньої життєдіяльності, надано соціально-психологічні консультацій щодо виховання дітей, інформування батьків з питань формування усвідомленого батьківства, попередження насильства в сім’ї, ведення здорового способу життя та поліпшення взаємин з оточуючим соціальним середовищем. 


В загальноосвітній школі І-ІІ ст. с.Городині проведено профілактичну бесіду «Світ дитини без насильства», під час якої привернуто увагу школярів до проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок та чоловіків. Учням наголошено про старт всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка також буде проходити і в нашому районі.


Соціальні працівники зустрілися з сільським головою Городинівської територіальної громади Віктором Петруком. З ним обговорили порядок здійснення соціальної роботи на території сільської ради з сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Під час соціально-профілактичної роботи розповсюджена соціально-рекламна продукція з питань створення прийомних родин та протидії насильства в сім’ї.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024