Рожище: привітали працівників сільського господарства

19 Листопада 2017, 08:48
5897

19 листопада в Україні відзначають День працівника сільського господарства.

Напередодні в Рожищенській РДА з цієї нагоди відбулися урочистості, на яких були присутні представники фермерських господарств, підприємств з переробки сільського господарської сировини, заготівельних організацій району.

Захід розпочався доповіддю Володимира Нікітіна – начальника відділу агропромислового розвитку. Він ознайомив присутніх з успіхами та досягненнями в галузі сільського господарства.

Подяки та грамоти директора департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА вручив його заступник Юрій Юрченко. Чимало теплих слів на адресу трудівників висловили Ігор Шкільний – перший заступник голови Рожищенської РДА та Анатолій Матвійчук – керуючий справами районної ради.

Почесними грамотами нагородили Тамару Занюк – доглядача свиней ТзОВ «Чебені плюс», Миколу Глинюка – тракториста ФГ Глинюка В.Ф., Наталію Клімук - доглядача свиней ТзОВ «Чебені плюс» та  Аліну Слюсар, Аліну Гризлій, Надію Міркевич – головних спеціалістів відділу агропромислового комплексу.

Після свого привітання Іван Підвальний - голова комітету районної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу разом з Володимиром Нікітіним також вручили грамоти. І, мабуть, не було в залі людини, чия б праця в цей день не була відзначена.

Гарним доповненням свята став концерт, який подарували працівники культури району. Гарний настрій працівникам сільського господарства дарували Надія Козій, Оксана Пашковська, Олена Карпук, Оксана Брилевська, Валентина Добровольська та Народний аматорський вокальний ансамбль «Колорит» РД «Просвіта», керівник Світлана Павлючик. Вела захід Наталія Марценюк.




















 

Коментарі
19 Листопада 2017, 13:11
а для чого існує дім просвіта
19 Листопада 2017, 13:59
Якби цифри вміли думати, то розуміли б, що це просвіта вирішує де проводити такі свята. Їм сказано йти в РДА, бо там буде захід, значить роблять там. Сказали б на площі, проводили б на площі.
21 Листопада 2017, 01:07
дім просвіта це "потішний полк" РДА
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024