У Рожищі на конкурсі обиратимуть директора Центру культурних послуг

17 Грудня 2021, 15:24
У Рожищі на конкурсі обиратимуть директора Центру культурних послуг 2171
У Рожищі на конкурсі обиратимуть директора Центру культурних послуг

Оголосили про проведення конкурсного добору на посад директора комунального закладу «Центр культурних послуг» Рожищенської міської ради.

Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

Запрошують подавати документи на конкурсний відбір директора комунального закладу «Центр культурних послуг» Рожищенської міської ради, що знаходиться на вулиці Драгоманова, 10 у Рожищі.

Оплата праці – посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно з контрактом.

Вимоги до кандидата на посаду:

  • керівником комунального закладу культури може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років та  здатна за своїми  діловими і моральними якостями, освітнім та професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки (професійний рівень згідно аб.3 ч.6 Директор центру культури і дозвілля. Наказ Міністерства культури і мистецтв України від 13.04.2000р. №168).

Не може бути призначена на посаду керівника комунального закладу культури особа, яка:

  • за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;
  • має судимість за вчинення кримінального правопорушення, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією;
  • є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління комунальним закладом культури, а саме центрального органу виконавчої влади, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування.

Для участі в конкурсі охочі протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення головному спеціалісту з питань культури гуманітарного відділу (Рожище, вулиця Драгоманова, 10) повинні подати такі документи:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомість про наявність чи відсутність судимості;
  • копії документа, що посвідчують особу, копії документа про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи, складені в довільній формі;
  • мотиваційний лист у довільній формі;
  • копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або почесного звання, характеристика, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки, репертуар, список поставлених вистав, зіграних ролей, виконаних номерів, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, фотографії сцен з вистав, СD та DVD – записи тощо ( за бажанням).
  • інші документи, які підтверджують професійні чи моральні якості.

Конкурс відбудеться 2 лютого 2022 року в приміщенні гуманітарного відділу Рожищенської міської ради: Рожище, вул. Грушевського, 27.

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюватимуть за результатами проведення співбесіди з кандидатами, під час якої публічно презентуватимуться запропоновані проєкти розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Коментарі
17 Грудня 2021, 14:20
Що це за Центр... ? Центр для п' янок мера ПОЛІЩУКА і. начальника гуманітарного відділу КУЗАВИ ??
17 Грудня 2021, 17:56
Цікаво під кого Бубочка вигадав дану посаду ? ТОП- рейтинг зарплат для чергового чинуші або чинушниці буде збільшено.Знову нічого не буде робитись,тільки будуть бігати на перекури і отримувати зарплату за наш рахунок
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024