Рожищан просять не забувати прибирати прилеглу до будинку територію

16 Листопада 2017, 18:27
3515

Заходи з благоустрою міста Рожище продовжуються.

В осінній період працівники КП «Дільниця благоустрою міської ради» розчистили узбіччя на вулиці Граничній та тротуарну зону на Коте Шилакадзе. 

Комунальники зібрали та вивезли зайвий шар землі, який накопичувався роками на тротуарі та прибордюрній частині дороги. Завдяки проведеній роботі вдасться подовжити життя дорожному покриттю.


Рожищенська міська рада звертається до громадян з проханням підтримувати чистоту прилеглих до будинків тротуарів та дотримуватися Правил благоустрою міста Рожище, - йдеться на сторінці Рожищенської міської ради в соціальній мережі Facebook.



Наразі, після проведених працівниками Благоустрою робіт, не потрібно прикладати багато зусиль, аби час-від-часу проводити чищення бордюр від накопиченого непотребу. Зауважимо, що згідно з пунктом 4.4.1. Правил межі благоустрою прилеглих, закріплених територій встановлюються в граничних межами присадибних ділянок до прибордюрної частини доріг. 




Словом, за кожним суб’єктом благоустрою, яким є кожен громадянин, власник будинку, закріплена територія на відстані 15 метрів від огорожі, яку він зобов’язаний прибрати та очистити від забруднення. 

Допущення засмічення прилеглих територій тягне за собою адмінвідповідальність, стягнення відшкодувань та ліквідацію порушення.

Не слід нехтувати виконанням Правил благоустрою, поважайте себе та жителів міста. Благоустрій міста – це наша спільна місія. Тому не варто чекати, що хтось прийде та поприбирає.



 

Коментарі
17 Листопада 2017, 13:04
Коли нарешті вулицю Промислову почистять? Тротуар давно "злився" з дорогою..
19 Листопада 2017, 16:54
Згоден на 100%, промислову давно слід почистити, та це повинні були б робити люди які там живуть, кожен навпроти своєї хати.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024