Особливих діток кличуть на новорічну фотосесію

15 Листопада 2017, 19:23
5091

У Рожищі розпочинає свою діяльність агентство святкових подій «ІнРай». Ініціаторами створення є рожищанка Вікторія Гурська та лучанка Тетяна Нечипорук

«ІнРай» - це чудова нагода створити неймовірну атмосферу та незабутнє свято: дитяче день народження, весілля, фотосесію, хрестини тощо.

«Кожному із нас хочеться, щоб святковий день став незабутнім, а приємні спогади про День народження чи весілля, надовго залишилися не лише у серці, а й у пам'яті дорогих гостей, - зауважує Вікторія Гурська. - Оскільки ми люди творчі, тому й вирішили допомогти людям у цій важливій справі. У кожну нашу роботу ми намагатимемося вкласти частинку своєї душі». 

«Ми з радістю візьмемося створювати незабутню казку для малечі про яку вона так мріє. Прикрасимо зал в улюблених тонах для будь-якої тематики весілля, створимо незабутні аксесуари для найнесподіваніших ідей на фотосесії. При бажанні надамо й музичне оформлення свята. Словом, зробимо все, щоб свято стало незабутнім та казковим днем, про який так хочеться згадувати з легкою ностальгією!», - додає співвласниця агентство святкових подій «ІнРай».

Вже цієї неділі, 19 листопада, з 12 до 16 год відбудеться відкриття зимової фотозони за адресою: місто Рожище, вул. Незалежності 96/12.  

«На відкриття ми запрошуємо діток з особливими потребами та їх батьків, для яких влаштуємо незабутню безкоштовну фотосесію, - зауважує Вікторія. - На вибір буде запропоновано п'ять різних унікальних фотозон, які перенесуть кожного у казкову атмосферу Новорічних свят та збережуть емоції на чудових світлинах талановитого фотографа Володимира Ковалюка».

Додаткову інформацію можна отримати за тел.: 093-784-70-03, 095-513-57-28. 

Також читайте: Рожищанка Вікторія Гурська здобула перемогу на Всеукраїнському фестивалі авторської пісні.

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024