Як вибрати якісний корм для кота

13 Грудня 2021, 18:07
Як вибрати якісний корм для кота Реклама 1181
Як вибрати якісний корм для кота

Формування раціону домашнього улюбленця – це відповідальний процес, під час якого власник тварини повинен звертати увагу на велику кількість різноманітних факторів. Адже якісні й апетитні продукти харчування сприятимуть зміцненню організму кота, що дозволить прожити йому довше та щасливіше життя.

Корм Cat Chow ‒ це чудовий повнораціонний корм, який зміг завоювати шалену прихильність серед великої кількості власників домашніх улюбленців. Але перед тим як його купляти, потрібно звернути увагу на характерні фактори вибору.

Особливості формування раціону для кота

Пам’ятайте, що навіть найкращий корм може просто банально не підійти під індивідуальні особливості організму вашого улюбленця. Тому підбір харчування ‒ це тільки половина важливої справи. Інша половина полягає у тому, щоб пересвідчитися у повній сумісності раціону та тварини. Ви можете полегшити для себе цю справу, звернувши увагу на такі фактори:

  • вік кота;
  • стерилізація;
  • особливі потреби (наприклад, наявність чутливого ШКТ, різноманітних хвороб і протипоказань);
  • вид корму ‒ сухий чи вологий.

На останній пункт потрібно звернути особливу увагу. Сухий та вологий корми володіють різними перевагами, але найкращим вибором, який може зробити господар, є комбінація цих варіантів харчування. Таким чином організм домашнього улюбленця буде отримувати необхідну вологу та велику кількість корисних мікроелементів.

У чому переваги корму Cat Chow

Cat Chow для кішки відрізняється низкою особливостей з-поміж преміум-кормів, які доступні на ринку. Фахівці компанії Purina дбайливо обирали кожен інгредієнт таким чином, щоб він мав змогу принести максимальну користь організму тварини.

До основних переваг Кет Чау потрібно віднести:

  • Наявність комплексу Naturium. Це спеціальні волокна натурального походження, які складаються з комплексу мінеральних речовин, з додаванням пробіотика. Біологічно-активна добавка сприяє нормалізації процесу травлення, що дозволяє краще засвоювати вітаміни та мінерали.
  • Натуральність складу. В переліку інгредієнтів відсутні барвники та підсилювачі смаку. Використовуються тільки ті продукти, які дійсно позитивно впливають на організм пухнастика.
  • Спеціалісти з Пуріна формували склад продукту таким чином, щоб у ньому знаходилися тільки ті інгредієнти, які зустрічаються у природному середовищі. Це сприяє покращенню травлення та апетитності продукту.

Cat Chow ‒ це якісний корм з натуральних компонентів, які задовольняють усі потреби організму домашнього улюбленця.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39