Вихованці Рожищенського будинку дитячої творчості записали привітання для військових

13 Грудня 2021, 13:31
Вихованці Рожищенського будинку дитячої творчості 2104
Вихованці Рожищенського будинку дитячої творчості

Вихованці Рожищенського будинку дитячої творчості беруть участь у Всеукраїнському дитячому мистецькому проєкті «Військові обереги Святого Миколая 2021».

У рамках конкурсу відео учасників з Рожища опублікували на ютуб-каналі Українського державного центру позашкільної освіти.

«В Україні здавна святий Миколай сприймався як захисник маленьких дітей, а свято Миколая – родинним святом. І холодного зимового вечора, коли кожна українська дитина, в своїй теплій оселі чекає на подарунки від св. Миколая, наші військовослужбовці знаходяться на бойовому посту, охороняючи мирний спокій наших родин», – йдеться в описі проєкту.

Починаючи з 2018 року, вже третій рік поспіль, Український державний центр позашкільної освіти (УДЦПО) в рамках «Меморандуму про співпрацю» із Головним Штабом сухопутних військ ЗСУ та задля посилення позитивного іміджу українського війська, виступає з ініціативою проведення Всеукраїнського дитячого мистецького проєкту «Військові обереги св. Миколая 2021».

«Всесвітня Covid-пандемія внесла суттєві корективи у наші творчі задуми, і більшість проєктів довелося переводити у дистанційний формат. Але ці обставини розкрили для наших учасників нові можливості, результати яких ми з гордістю готові продемонструвати у нашому проєкті!» – увжуть організатори.

Ідея проєкту – привітати захисників у форматі дитячого відеокліпу. 

Електронна реєстрація робіт учасників тривала до 10 грудня. Конкурс відеокліпів проходить з 13 по 20 грудня на YouTube-каналі УДЦПО.

19 грудня о 23.59 відбудеться визначення переможця за кількістю переглядів. 20 грудня – оголошення результатів конкурсу.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром