У Рожищенській громаді оголосили творчий конкурс для дітей

09 Грудня 2021, 10:21
У Рожищенській громаді оголосили творчий конкурс для дітей 1302
У Рожищенській громаді оголосили творчий конкурс для дітей

У міській раді організували конкурс «Творчість свою представляй — в гості спішить Миколай!», в якому діти віком 6-14 років мають можливість проявити свій талант і виграти цінний подарунок.

Про це повідомили на сайті Рожищенської громади.

Учасники конкурсу мають креативно та творчо показати День Святого Миколая у малюнку, вишивці, виробі з бісеру чи паперу, в оригінальному листі до Чудотворця, вірші, колядці, грі на музичному інструменті.

До участі запрошують юних жителів міста Рожище, селища Дубище, сіл Рудня, Ольганівка, Валер'янівка, Переспа, Мар'янівка, Забара, Линівка, Малинівка, Мирославка, Трилісці, Тихотин, Бортяхівка, Літогоща, Іванівка, Корсині, Мильськ, Берегове, Сокіл, Духче, Навіз, Топільне, Дмитрівка, Михайлин, Кобче, Рудка-Козинська, Козин, Пожарки, Оленівка, Носачевичі, Вишеньки, Єлизаветин, Олешковичі, Луків, Крижівка та Незвір.

Конкурсанти змагатимуться у трьох вікових категоріях: перша (6-8 років), друга (9-11 років), третя (12-14 років).

«Отож, якщо ви гарно малюєте чи креативно поєднуєте слова в речення або власноруч творите оригінальні речі, якісно сфотографуйте свою творчість (не більше 5 фото) та беріть участь у конкурсі міської ради», – запрошують у повідомленні.

Юних артистів різних жанрів просять записати відео (не довше 1,30-2 хвилин) з виконанням пісні, колядки або вірша про Святого Миколая, Новий Рік, Різдво (на початку буде доречно привітати жителів Рожищенської громади з Миколаєм та прийдешніми святами).

Творчі роботи в якісному фото чи відеоформаті приймають по 15 грудня включно. Їх потрібно надіслати на електронну адресу [email protected] або на вайбер за номером телефону 068-040-16-88. Також можна принести на флешці у міську раду, що знаходиться за адресою: м. Рожище, вул. Незалежності, 60 (3 поверх, кабінет 43).

У листі до конкурсної роботи обов'язково треба вказати: прізвище, ім’я, по батькові автора (повністю), дату народження, свій контактний телефон або одного з батьків, адресу, навчальний заклад.

З 16 по 19 грудня включно на сторінці Рожищенської міської ради у фейсбуці будуть опубліковані фото та відеороботи учасників, за які всі охочі зможуть голосувати.

«20 грудня на офіційному сайті Рожищенської міської ради ми назвемо прізвища конкурсантів, чиї презентації творчості наберуть найбільше вподобайок (лайків). Переможці отримають цінні подарунки», – додають організатори конкурсу.

За додатковою інформацією звертайтеся за номером телефону 068-040-16-88 (Анна).

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024