Генерал-майор нагородив солістку з Рожища Грамотою

12 Листопада 2017, 09:32
4941

Талановиту співачку Надію Козій з Рожища нагородили Грамотою за активну участь у військово-патріотичному та громадському вихованні персоналу Державної прикордонної служби України.

Начальник Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України генерал-майор Курніков В.В. нагородив грамотою методиста по хору та вокалу Рожищенського РД «Просвіта» Надію Козій за активну участь у військово-патріотичному та громадському вихованні персоналу Державної прикордонної служби України.


Надія вже кілька років поспіль співає разом із військовим оркестром Луцького прикордонного загону. Співпраця розпочалася з того часу, коли керівник Петро Лукавий почув пісні у виконанні Надії Козій та зрозумів, що цю чудову солістку мають чути далеко за межами району та області.

Він запропонував, а Надія не відмовила. Посміхаючись, розповідає, що в дитинстві мрія стати військовою. І коли мрії не судилося стати реальністю, то вирішила, що співом даруватиме радість тим, хто своє життя кладе на вівтар Вітчизни в ім'я великої Перемоги.


Багато спільних концертів відгриміли для військових і в Луцьку, і в Житомирі. Фестивалі «Бурштинова осінь» та «Family», святкування Днів Конституції та Незалежності також не проходять без цих талановитих майстрів музики. В майбутньому планують ще не раз дарувати радість військовослужбовцям, а ще проводити благодійні концерти по збору коштів для важкохворих діток.

3 листопада в місті Житомир прикордонники відзначали 15 річницю створення Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України. З нагоди свята в Житомирській філармонії був організований концерт для прикордонників, де спільно з військовим оркестром Луцького прикордонного загону виступала Надія Козій.


Особливо до душі прикордонникам припала пісня у виконанні Надії Козій «Герої не вмирають». Гучні оплески в залі та щирі слова подяки за кулісами – це те для чого варто жити та працювати, - зізнається Надія.

«Для мене ця нагорода була несподіванка. Я вдячна долі за те, що вона звела мене з цим чудовим оркестром, - каже Надія Козій. - Безмежне дякую керівнику оркестру Петру Лукавому, що запросив співпрацювати з ними, повірив у мене. Це люди таланти, люди своєї справи, люди, які віддають набагато більше, ніж отримують взамін. І вони від цього щасливі».

Пропонуємо і вам, читачі, послухати пісню «Герої не вмирають» у виконанні Надії Козій та Миколи Синюка

 

Коментарі
12 Листопада 2017, 12:08
Молодець Надія, дуже і дуже гарно співають.Ми раді за тебе.
12 Листопада 2017, 19:11
комусь одному не сподобалось. Сірожка ти знову за старе ? поганий хлопчик Надія молодчина !!!!
12 Листопада 2017, 20:42
Надія супер!!!!!! Вітаю!!!!!!
13 Листопада 2017, 00:50
Надюша, умнічка!!! Дуже гарний темп голосу
13 Листопада 2017, 01:14
Моя колишня студентка - наполеглива , працьовита й дуже хороша й добра людина.
13 Листопада 2017, 01:44
Молодець Надія..твій фанат)))
13 Листопада 2017, 12:45
Надюша ти сильна солістка. Професійне виконня завжди глядачі оцінюють оплесками. Молодець. Співай і даруй усім настрій. Нагорода заслужена.
13 Листопада 2017, 21:37
Гарний спів. Молодець.Голос дістався у спадщину.
14 Листопада 2017, 23:18
дуже гарний дует. Коля також молодець.Чудові голоси...
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024