У Рожищі на службовий транспорт міськради хочуть поставити GPS-трекери

03 Грудня 2021, 13:41
Під час сесії 3253
Під час сесії

Депутати Рожищенської громади обговорили питання використання службового транспорту в особистих цілях працівниками міськради.

Зокрема, обранець громади Валерій Куденчук під час позачергової сесії подав депутатський запит щодо встановлення GPS-трекера на автомобіль гуманітарного відділу Рожищенської міськради. Про це повідомила кореспондентка Район.Рожище.

У коментарі виданню депутат зазначив, що отримав чотири звернення від жителів громади, які стосувалися використання службового автомобіля у особистих цілях. Тому й вирішив подати відповідний депутатський запит.

За словами Валерія Куденчука, начальник гуманітарного відділу Ігор Кузава службовим авто їздить на роботу. Також водій відвозить на роботу, в Рожищенську лікарню, його дружину. Під час обідньої перерви водій забирає обох і відвозить за місцем проживання у селі Топільне, потім завозить назад і після роботи знову везе подружжя додому.

За підрахунками депутата, за місяць такий маршрут потребує додаткових шести тисяч гривень на пальне. 

Валерій Куденчук зазначає, що при тому, що міська рада має гараж для службового транспорту, авто гуманітарного відділу вночі знаходиться у селі Топільне. Хто там відповідає за належне його зберігання, не відомо.

У депутатській залі не вистачило голосів для підтримки цього депутатського запиту. «За» проголосували десятеро депутатів із 17 присутніх. Утримався і начальник гуманітарного відділу Ігор Кузава.

Натомість депутати вирішили підготувати ще один запит, який стосуватиметься GPS-трекерів на усіх комунальних авто. Його планують озвучити на наступних сесіях.

Коментарі
03 Грудня 2021, 16:46
Кузава-Кузава... Не соромно?
03 Грудня 2021, 18:10
Кузава і соромно - речі несумісні... Та і ті депутати, які утримались від голосування, також не проти їздити на службових автомобілях по особистих питаннях.
04 Грудня 2021, 11:35
Бубочка і його бандьорики продовжують далі дерибан.Кузава взагалі має бути на лаві підсудних
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024