Рожищенка розповіла історію пошуку роботи

11 Листопада 2017, 11:56
5823

Працівники Рожищенського РЦЗ розповідають про тих людей, яким вони допомогли, і які дякують їм за допомогу.

Завжди приємно отримувати листи-відгуки від колишніх безробітних, тим паче коли ми вчасно допомогли, і людина лишилася задоволеною, – йдеться на сайті установи. Також опубліковано текст листа:

«Несподівано для себе, я залишилась без роботи. Організацію, в якій я працювала більш як десять років, було реорганізовано і для мене місця праці не знайшлось. Я була на межі відчаю: що робити? Як знайти засоби для існування? Звернулась за допомогою до служби зайнятості.

Перебуваючи в Рожищенському районному центрі зайнятості на обліку в пошуках роботи, я відвідувала семінари й отримала психологічні та юридичні консультації. Пропозицій роботи було багато, але вони мене не влаштовували. За порадами фахівця, вирішила спочатку випробувати себе на роботах тимчасового характеру на ТДВ «Рожищенський сирзавод», щоб адаптуватися до нового робочого місця.

Знайомство з працівниками центру зайнятості справило на мене приємне враження. Це – високоорганізована установа, де на належному професійному рівні та з високою культурою обслуговування проходить прийом клієнтів служби зайнятості. Незважаючи на напружений ритм роботи, фахівці уважно вислуховують проблеми кожної людини і з глибоким розумінням ставляться до їх вирішення. Кожна співбесіда зі спеціалістом – це звіт про виконану роботу, крок до вирішення моєї особистої проблеми зайнятості. Привітні, доброзичливі фахівці центру – обличчя служби, вони формують осередок позитивного суспільного настрою, пропускають через свою душу людські негаразди.

За деякий час, зарекомендувавши себе хорошим працівником, мені запропонували постійну роботу апаратника нанесення полімерних та парафінових покриттів на сири. Роботою я задоволена, вона мені подобається. А робота, яка подобається,  перестає бути важкою.

Я дуже вдячна фахівцям Рожищенського районного центру зайнятості за нелегку роботу з людьми, за розуміння. Вони щиро прагнуть допомогти. Коли вам потрібна допомога, звертайтеся до центру зайнятості, який стане вашим надійним помічником у непростому завданні працевлаштування».

Коментарі
11 Листопада 2017, 16:56
Ви знущається. Вони заставляють безліч людей їздити до них з різни сіл, не надаючи відповідної допомоги або поради. Чому так ,кажу? Тому ще це має бути допомога, а вони просто знущаються над людьми. Сам працював на роботі а згодом організацію закрили і я лишився без роботи. Прийшовши в центр зайнятості став на облік, думав держава певний час забезпечуватиме хоча мінімалкою на той час в 600грн. Як виявилося пізніше працівниця не повідомила що я можу стати на облік пізніше і отримувати виплату, а я 1,5 року вже реєструвався до цієї реєстрації і це ніби продовжується і виплати я не можу отримувати. До чого я веду, працівники не хочуть ставити на облік щоб громадяни отримували виплати, ніби ці гроші оплачують самі працівники центру зайнятості. Чому я працюючи, сплачуючи податки, залишаючись без роботи не можу отримувати виплату від держави? А просто працівнику центру не вигідно, бо в нього план як найменше виплат для безробітних. Ось думка про працівників Центру зайнятості!!!
11 Листопада 2017, 20:39
чорний піар нікому не потрїбної установи, дармоїди держаних грошей
11 Листопада 2017, 21:59
Який гарний стиль написання тексту у апаратника нанесення покриттів? Який запас слів!!! Яке вміння викладати думку!
12 Листопада 2017, 10:33
А яка зарплата на сирзаводі?
12 Листопада 2017, 17:45
Коли вже припиниться ця дешева брехня?
12 Листопада 2017, 17:51
Проїдаючи наші з вами податки, паразитуючи на наших шиях, без совісті і сорому, так цинічно піаритись може тільки центр зайнятості, бо там давно втратили відчуття реальності.
13 Листопада 2017, 10:47
Чому "вдячна жінка" без прізвища,чому так піариться дешевою брехнею ЦЗ????Весь район знає як забезпечують люде роботою,як ганяють всіх не вспіє людина стати на біржу,аби ж не платити а приткнути де небудь. А громадські роботи взагалі не смішіть викачка грошей з організацій та сільських рад.Буде розвиток економіки буде і робота яку самі люди знайдуть без " помагальників"
13 Листопада 2017, 11:19
До всіх попередніх коментарів. Ви всі кажете неправду. Ви просто нічого не знаєте про роботу цієї структури. Якби всі так працювали як вони - життя в країні вже давно б змінилося на краще.
13 Листопада 2017, 11:21
На 100% підтримую. Вони дійсно справжні пролфесіонали своєї справи. А ви всі або заздрісники, або звичайні нероби, які ніколи реально роботи не шукали. А так, приходили аби на біржі постояти та допомогу получити.
13 Листопада 2017, 11:24
О, біржа на роботу прийшла. Бачте як розкокудахкалися. Але зверніть увагу коли почали собі хвалебні оди писати - на годиннику вже 9.20. Ось коли за робочі місця повсідалися. Хоча працюють по моєму таки з 8.00. Мабуть як завжди чаюсі та кавусі....
13 Листопада 2017, 11:37
А по моєму це взагалі якийсь чистий фейк. Хіба це фото з рожищенської біржі? Чи може це сирзавод? Щось мені підказує, що фото цієї "чєловєка із народа" взагалі десь із інтернету стянули. А взагалі таке враження, що ці люди вже крім піару себе рідних більш нічим іншим взагалі не займаються. Дійсно живуть десь як на іншій планеті в космосі
13 Листопада 2017, 11:46
А я думаю так. Якщо це все дійсно правда, то чому не вказане прізвище цієї вдячної жінки? Далі хотілося б побачити сам лист вдячності, якщо такий звичайно існує в природі. І на сам кінець - завжди можна спитати цю жінку, чи дійсно вона комусь за щось дякує, чи все відбулося як завжди - сама знайшла собі роботу, а біржа просто примазалася, що то вони ніби знайшли. ТОМУ ПРОПОНУЮ РЕДАКЦІЇ ТА БІРЖІ ПРАЦІ - ВКАЖІТЬ ПРІЗВИЩЕ ЖІНКИ, КОПІЮ ЛИСТА ВІД ЖІНКИ В СТУДІЮ. А ВСІХ НЕ БАЙДУЖИХ ПРОШУ - МОЖЕ ХТО ВПІЗНАЄ ЖІНКУ НА ФОТО ТА СПИТАЄ ЯК БУЛО НАСПРАВДІ.
13 Листопада 2017, 11:49
Що "пролфесіонали", то "пролфесіонали"...
13 Листопада 2017, 11:59
<p>Шановний, чи шановна. Не знаємо, чому Ви так обозлилися на Центр зайнятості, але писати коментарі під різними ніками і обливати когось брудом, то вельми непристойно. Щось Вам не подобається - підіть до керівника та скажіть прямо в лице! Два дні сидіти і писати коментарі, то вже занадто. Чи Ви думаєте ми не бачимо?</p>
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024