11 листопада: гортаючи рожищенський календар

11 Листопада 2017, 07:30
2127

11 листопада ювілейний День народження зустрічає талановита, харизматична, добра та привітна завідуюча клубом села Козин - Олена Карпук.

Бажаємо іменинниці завжди мати найкращий стимул для творчості – це родинний затишок, взаєморозуміння у сім’ї, кохання, спокій та здоров’я усіх рідних.

Словом, те щастя, про яке мріє кожна жінка і яке дає їй сили та наснагу творити, працювати, із задоволенням йти на роботу та з таким самим настроєм повертатися додому.

Бажаємо зародження та реалізації нових ідей, постійного активного життєвого тонусу, виру приємних подій та клопотів, які приносять радість та задоволення від життя.

Нехай Небеса обдаровують Вас, Олено, своєю благодаттю!

День Ангела святкують: Абрам, Анастасія, Анна (Ганна), Герман, Кирило, Клавдій, Марія, Мина, Міней, Панас (Опанас), Тимофій, Феодосій, Феоніла

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Преподобномучениці Анастасії Римлянки. Преподобного Аврамія затворника і блаженної Марії.

Погода: Сьогодні очікується плюс 8–4 °C, переважно без опадів, помірний вітер.

Народний прогноз погоди: Цього дня вшановується пам’ять преподобної Анастасії Римлянки і преподобного Аврамія самітника.

Мисливці вірили: «Якщо вовки зграями бродять полями, то чекай великих бід: епідемій, голоду чи війни». Якщо 11 листопада «небо заплаче, то слідом за дощем і зима прийде».

 

Коментарі
12 Листопада 2017, 14:59
Велика вдячність за такі щирі побажання!!!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024