Уродженка Ольганівки заплатить штраф за продаж нелегальних цигарок

28 Листопада 2021, 13:20
Уродженка Ольганівки заплатить штраф за продаж нелегальних цигарок 2424
Уродженка Ольганівки заплатить штраф за продаж нелегальних цигарок

Суддя Рожищенського районного суду Наталія Шептицька розглянула адміністративний матеріал, що надійшов з Відділу поліцейської діяльності №1 (місто Рожище), про притягнення до адміністративної відповідальності уродженки села Ольганівка Рожищенської громади.

Про це йдеться у постанові суду від 23 листопада, передає Район.Рожище.

Жінка 16 листопада, близько 12:00, перебуваючи за місцем свого проживання, продала з рук тютюнові вироби марки «MARVEL» без марок акцизного податку та без наявної на це ліцензії.

Підсудна у судовому засіданні свою вину у вчиненні адміністративного правопорушення визнала повністю, щиро розкаялася, просила суворо не карати.

У письмовій розписці жінка зазначила, що добровільно видала працівникам поліції три пачки цигарок без марок акцизного збору марки «MARVEL» і три пачки цигарок без марок акцизного збору марки «MARSHAL».

Суд постановив визнати жінку винуватою у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 156 Адміністративного кодексу, та накласти на неї 6 800 гривень штрафу з конфіскацією шести пачок цигарок без марок акцизного збору, 35 гривень виторгу за продаж однієї пачки цигарок.

Також жінка має сплатити в дохід держави 454 гривні судового збору.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024