Студентів Рожищенського коледжу запросили на практику до Держпродспоживслужби

25 Листопада 2021, 15:57
Студентів Рожищенського коледжу запросили на практику до Держпродспоживслужби 1841
Студентів Рожищенського коледжу запросили на практику до Держпродспоживслужби

В рамках Всеукраїнського тижня професійної та професійно-технічної освіти фахівець з профорієнтації Вікторія Цехуш та рекрутер Ярослав Гулавський Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості організували для студентів Рожищенського фахового коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького зустріч з успішним представником професії. 

Ментором виступив начальник Рожищенського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Ігор Барвінський. Про це інформують на сторінці Рожищенського центру зайнятості у фейсбук.

Надихати студентів справа не проста, проте Ігор Барвінський зумів зацікавити слухачів. Він розповів про свій життєвий досвід і наголосив, що для успіху у житті потрібно не боятись і рухатись вперед наперекір перепонам та невдачам.

В сучасному світі професія ветеринара дуже потрібна. Нині відкривається багато ветклінік, які готові брати на роботу молодих фахівців. 

«Помилка лікаря дуже дорого коштує!», – говорить ментор.

«Під лежачий камінь вода не тече!», – наголосив Ігор Ярославович та запросив проходити практику на базі їхнього закладу.

Студенти подякували за зустріч і можливість отримати знання не тільки теоретично, а і практично.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024