9 листопада: гортаючи рожищенський календар

09 Листопада 2017, 10:18
Катерина Соловйова 2486
Катерина Соловйова

9 листопада День народження святкує викладач Рожищенської музичної школи по класу скрипка - Катерина Соловйова.

Бажаємо Вам, пані Катерино, невичерпного джерела енергії, натхнення та творчої наснаги. А ще оптимізму та доброї долі, родинного затишку, миру та злагоди. Нехай завжди вдається усе задумане, друзі приносять радість, а колеги підтримують у роботі.

Творчого Вам зростання та реалізації усіх планів, Божого благословення на усі добрі справи та наміри, життєвих гараздів, благополуччя, любові та кохання. І усе це – при міцному здоров’ї та доброму гуморі.  Нехай Вас оберігає Господь!

Також сьогодні День народження у відомого рожищенського музиканта, вокаліста - Валентина Петровича Матвійчука. Удачі Вам, маестро! Нових творчих злетів та здобутків! А ще міцного здоров'я та безмежного щастя! 


День Ангела святкують: Андрій, Нестор, Капітоліна, Киріак, Леокадія, Марко.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Преподобного Нестора Літописця.

Українці святкують: День української писемності та мови, Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва.

Погода: Сьогодні очікується плюс 7—6 °C, без опадів, туман, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди: 9 листопада відзначається день пам’яті преподобного Нестора Літописця Печерського. З цього часу починає вночі замерзати вода. У давнину казали: “Сяде осінь на пагорб, обійме коліна — впаде в її поділ останній лист осінній”. Наші пращури помітили, якщо у зайця хутро побіліло — зима недалечко.

 
Коментарі
09 Листопада 2017, 14:53
Сьогодні день працівників культури та майстрів народного мистецтва Вітаємо всіх хто причетний до цього свята. Здоров'я, успіхів, радасті, мудрості і хорошого святкового настрою.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024