Рожищенські комунальники перепросили за різкий коментар

12 Січня 2016, 16:00
1472

Найпопулярніша цього тижня за кількістю переглядів та коментарів публікація «А ви підіть перевірте!» про непосипані піском тротуари отримала несподіване, але приємне завершення.

Сьогодні вранці на сторінці КП «Дільниця благоустрою» на Фейсбук з'явився пост від комунальників, в якому вони перепрошують за неадекватне реагування на запитання журналіста Район.Рожище, пояснюють усю складність та важливість своєї роботи, а також розповідають про принципи майбутньої співпраці структури зі ЗМІ. 

Що ж, вибачення приймається. 

Шановні наші комунальники, дякуємо за вашу тяжку працю на благо містян!

Втім, не можемо втриматися від кількох коментарів у відповідь на звернення «Дільниці благоустрою». Цитуємо:

«Піщано-соляної суміші достатньо і кількість її використання залежатиме від погодних умов і стану доріг, а не вимог випадкових перехожих, які дбають про власні інтереси та нехтують порядком і нормами даючи оцінку нашій роботі» — мусимо нагадати, що кожен з таких "випадкових перехожих" і є рожищанином, а разом вони – громада. І саме вони мають повне право давати оцінку вашій роботі, й узагалі роботі працівників державних структур. І зарплата працівникам державних структур виплачується, в т.ч., з податків отаких, як ви кажете, «випадкових перехожих».

«… коментарів керівник підприємства в телефонному режимі і спонтанно (досконало не вивчивши ситуацію) не надаватиме. Пояснювати будь-що в нашій роботі, будемо заздалегідь підготувавшись і детально розібравшись в даному питанні, щоб не виникало протиріч між словами і діями» — ну, просто золоті слова!!! Це набагато краще, аніж, не розібравшись детально у питанні, підвищувати голос на журналіста, який чемно просить прокоментувати, чому не посипані тротуари. Надалі ми готові чекати, доки ви розберетеся з ситуацією, аби надати відповідь на наші та запитання мешканців міста. Головне – аби це не тривало тиждень, адже деякі ситуації не чекають.

І насамкінець, шановні читачі, рожищани та мешканці району!

Хочемо просто нагадати, що кожен з нас виконує свою роботу. «Випадкові перехожі» — свою. Журналісти — свою. І комунальники — свою, надзвичайно важливу.

Тож давайте будемо взаємоввічливими. Любімо своє місто та шануймося!!!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024