Працівники собезу відхрещуються від пункту обігріву

12 Січня 2016, 13:40
1689

Під час Різдвяних свят на сайті Район.Рожище було опубліковано замітку «Чи зігріє рожищан пункт обігріву».

Інформація про розташування у приміщенні Управління праці та соціального захисту РДА пункту обігріву взята з офіційних джерел — сайту ДНС у Волинській області та їх офіційної сторінки на Фейсбук.

Несподівано, через кілька днів після появи новини, її почали активно обговорювати в коментарях, судячи з усього, працівники цієї самої держструктури.

Почали з пояснення, що пункту обігріву в управлінні нема, а закінчили обвинуваченням працівників редакції у професійній некомпетентності. Ну, як традиційно, в дусі «неназваних диванних політиків», яких на сайті не бракує.

Втім, ми завжди були на стороні світла та всіма силами намагаємось не вводити наших читачів в оману :) 

Тож вирішили достеменно дізнатися правду, тобто де реально розташований той злощасний пункт обігріву і чи є він узагалі в районі? З цим питанням і звернулися до місцевих ДНС-івців.

— Якщо будуть морози, то пункти обігріву будуть в районній лікарні й у приміщенні Рожищенського районного центру зайнятості (вул. Кондратюка, 3), — зазначив інспектор Рожищенського РВ УДСНС Михайло Салов. – А на сайті обласного ДНС, очевидно, помилка. Вони вже не раз помиляються.

Що ж, де пункти обігріву ми з вами тепер уже знаємо. Але якщо ви змерзли й вам захотілося гарячого чайку, то можете таки завітати в Управління соцзахисту за адресою вул. Драгоманова, 1. Вони обіцяли пригостити! ;)

 

Коментарі
14 Січня 2016, 12:24
Працівники "собезу" - ось професійна компетентність працівників редакції. Прикро коли освідчений журналіст так називає-обзиває працівників управління соціального захисту населення районної державної адміністрації. Прикро...
14 Січня 2016, 13:31
Журналіст не "освіДчений", а "освічений" або "досвідчений" - це по-перше. По-друге, "собез", як і "соцзабез", - це розмовне, а не лайливе слово, воно часто вживається в побутовій мові й має повне право на існування. Журналістика широко використовує сленг, жаргонізми тощо. Тож ми у жодному випадку не хотіли образити цим словом працівників управління.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024