Запрацювало новинне онлайн-видання про Любешівський район

07 Листопада 2017, 14:34
1551

Сайт Район.Любешів запустила мережа гіперлокальних ЗМІ «Район.in.ua».

Район.Любешів – це дванадцяте видання медіабренду Район.in.ua.  У свою чергу «райони» (так називають мережу у народі) входять до найбільшого медіахолдингу Волині CID MEDIA GROUP, який представлений на ринку відомими ЗМІ. Це – газета «Сім’я і дім», журнал «Сімейний порадник» у принті і онланверсії, радіо СІД-FM, інтернет-видання «Таблоїд Волині».

 «Ми знищуємо білі плями в інформаційному полі Волинської області, а також піднімаємо «бізнес-цілину» поза обласним центром. Адже бізнес в районах теж розвивається і потребує якісно нового рекламного ринку», – шеф-редактор СІД розповідає CID MEDIA GROUP Ігор Денисевич.

Зараз у складі мережі Район.in.ua працюють такі видання: Район.Луцьк,Район.Рожище,Район.КовельРайон.Камінь-Каширський,Район.Ківерці,Район.ЛюбомльРайон.Шацьк,Район.ГорохівРайон.Володимир-Волинський, Район.Маневичі і Район.Острог.

Також найближчим часом запрацює видання Район.Локачі.

Район.Любешів висвітлюватиме новини про усі сфери життя містечка Любешів та однойменного району.

Стежити за новинами можна не тільки на сайті, а на офіційних сторінках видання у Facebook і Google+. Також варто підписатися на емейл-розсилку та пуш-повідомлення від Район.Любешів, щоб не пропускати важливих новин

Якщо бажаєте поділитися важливою інформацією з читачами, звертайтеся за телефоном +38 (063) 103 81 69, або пишіть на електрону пошту [email protected]

З питань розміщення реклами звертайтеся за телефоном 0661293400 або пишіть на електрону пошту [email protected].

Випусковою редакторкою новоствореного видання працюватиме Юлія Карманська.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024