Джокер: рожищанин Богдан Кобзар потрапив у символічну збірну 18 туру

20 Листопада 2021, 11:55
Богдан Кобзар. Фото www.fcvolyn.net 3390
Богдан Кобзар. Фото www.fcvolyn.net

Перемога «Волині» в попередньому турі Першої ліги над «Альянсом» (1:0) перервала низку невдач «хрестоносців». 

За індивідуальні дії на полі спортивні видання відзначили двох гравців «Волині». Андрій Ляшенко потрапив до символічної збірної туру від порталу «FootBoom». А «СпортАрена» відзначила і Ляшенка, і рожищанина Богдана Кобзаря, якого назвали «джокером туру».

«Правий півзахисник – Андрій Ляшенко

Швидкісний правий край атак луцької команди зіграв дуже важливу роль у переможному матчі з «Альянсом». Передовсім, Ляшенко давав швидкість і темп – у кількох атаках саме він розганяв комбінації з глибини. 

Також Андрій ефективно доставляв м’яч на ударні позиції – зокрема, саме він розхитав суперників на правому фланзі, навісивши гольову подачу на Кобзаря. 

А ще Андрій абсолютно не боявся йти в обіграш, брати гру на себе, загострювати – і підсумок матчу підтвердив його правоту.

Джокер туру – Богдан Кобзар

19-річний форвард з міста Рожище замінив на 61-й хвилині Станіслава Кристіна, на 72-й забив у ворота «Альянсу», а до кінця матчу мав ще одну непогану нагоду. Кобзар однозначно оживив гру з лави запасних, хоча лише вдруге в поточному чемпіонаті вийшов на заміну. 

І ще нюанс: із семи результативних дій Богдана – шість у переможних матчах, і більшість принесли лучанам перемоги з мінімальною різницею в рахунку! Ось такий важливий цей молодий гравець».

Богдан Кобзар забиває у ворота «Альянсу»
Богдан Кобзар забиває у ворота «Альянсу»

Читайте також:

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024