Чиновники з Рожища їздили на зустріч із Зеленською і Клопотенком

19 Листопада 2021, 12:40
Чиновники з Рожища їздили на зустріч із Зеленською і Клопотенком 3140
Чиновники з Рожища їздили на зустріч із Зеленською і Клопотенком

Представники гуманітарного відділу Рожищенської міської ради долучилися до обговорення реформи системи шкільного харчування.

Про це повідомили на сайті Рожищенської громади.

Начальник гуманітарного відділу Ігор Кузава та юристка відділу Оксана Матишнюк взяли участь у четвертому регіональному форумі «Реформа системи шкільного харчування», що пройшов Львові.

На заході обговорили безпечність та якість шкільного харчування, підходи до переоснащення харчоблоків закладів освіти, критерії публічних закупівель, новітні стандарти громадського харчування.

Головна мета форуму – напрацювати дорожню карту щодо впровадження реформи шкільного харчування та активно продовжити розпочаті кроки.

У форумі взяли участь: перша леді України Олена Зеленська, міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко, голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів Владислава Магалецька, голова Антимонопольного комітету України Ольга Піщанська, голова Львівської ОДА Максим Козицький, генеральний директор ДП «Прозорро» Василь Задворний, директор ДУ «Професійні закупівлі» Едем Адаманов, засновник соціального проєкту «Нове шкільне харчування (Cult Food)» Євген Клопотенко.

Захід відбувався в межах Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у Новій українській школі за ініціативи Олени Зеленської та у співпраці Міністерства освіти і науки, Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства економіки України, Держпродспоживслужби, ГО Національна асоціація громадського харчування.

Коментарі
19 Листопада 2021, 22:19
Корупціонер Кузава дивиться як би на харчуванні поживитись самому і як можна руки нагріти.Команда Бубочки ще ті рехформатори
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024