Погодні умови протягом наступного тижня в Рожищі та на території держави

17 Листопада 2021, 17:07
Погодні умови протягом наступного тижня в Рожищі та на території держави 1122
Погодні умови протягом наступного тижня в Рожищі та на території держави

Останній місяць осені недарма називається листопадом. З дерев опадає листя, а в повітрі пахне вогкістю, можливий мокрий сніг та незначна ожеледь зранку.

Метеорологічний прогноз для мешканців Волині

Останній тиждень листопада на Волині буде найпрохолоднішим: значно понизиться температура повітряних мас як вдень, так і вночі, зранку де-не-де буде зустрічатися іній. Згідно з прогнозом синоптиків, мешканці Рожища проведуть останні дні осені в таких кліматичних умовах:

  • температурний показник на рівні 5 градусів, 28 листопада температура підніметься до 10 градусів;
  • вночі можливі заморозки, температура повітряного потоку знизиться до 0 градусів;
  • помірна вологість;
  • тиск 755 мм рт.ст.;
  • вітер зі швидкістю 5 м/с;
  • короткотермінові дощі.

Наприкінці осені на території Волинської області, в тому числі й в Рожищі простежуватимуться дощі та низька хмарність.

Погода по регіонах України

Погодні умови в період з 22 по 30 листопада по всій території держави не будуть надихати мешканців міст на довгі прогулянки на свіжому повітрі.

Так, в Києві передбачається похмура погода з опадами у вигляді дощу, температура повітря 5 градусів вдень та мінус 2 вночі.

Згідно з інформацією Мета Погода, в Дніпрі прогнозується низька хмарність з температурою повітряних мас плюс 6 градусів. Найтеплішим буде передостанній день місяця, температура досягне позначки в плюс 12 градусів. Ясних днів е передбачається, домінуватиме дощова погода.

В східних областях країни очікується більш менш ясна погода. В Харкові залишатиметься низька хмарність, однак будуть простежуватися незначні прояснення. Температура повітряних мас 3 градуси, вночі температура не опускатиметься нижче нуля. Ніч з 29 на 30 листопада буде найтепліша, стовпчик термометра покаже 8 градусів тепла.

На півдні погодні показники будуть протилежними. Одесити зможуть повноцінно насолодитися теплими осінніми днями. Температурний показник протягом останнього тижня становитиме в середньому 11 градусів тепла, ночі також прогнозуються теплими – 7 градусів. Небо високе, безхмарне, дощів не передбачається, вологість 55%.

В західних регіонах держави погодні умови натякатимуть на прихід зими. Мешканці Львова зустрінуть перший сніг вже 24 листопада. Температура повітря становитиме 2-4 градуси тепла, вночі прогнозуються заморозки. Небо буде затягнуте хмарами, сонячних днів не передбачається.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024