Спрощенці Рожищенщини додали бюджетам громад майже 16,6 мільйона гривень єдиного податку

17 Листопада 2021, 10:26
Спрощенці Рожищенщини додали бюджетам громад майже 16,6 мільйона гривень єдиного податку 969
Спрощенці Рожищенщини додали бюджетам громад майже 16,6 мільйона гривень єдиного податку

Підприємці-спрощенці Рожищенщини протягом січня-жовтня 2021 року сплатили до місцевих бюджетів майже 16,6 мільйона гривень єдиного податку. 

Сума залученого громадами єдиного податку на 8,1 відсотка перевищує торішні показники за аналогічний період. Про це повідомили у секторі інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

Найбільшу суму надходжень єдиного податку до бюджетів громад сплатили підприємці-фізичні особи, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування. Їх внесок – понад 13 мільйонів гривень єдиного податку. 

Юридичні особи спрямували до місцевих бюджетів 1,3 мільйона гривень єдиного податку. За цей же час сільськогосподарські товаровиробники поповнили бюджет на понад 2,2 мільйона гривень єдиного податку.

Усім, хто раніше здійснював підприємницьку діяльність без державної реєстрації та має активи, придбані за кошти, з яких не сплачено податків, у Головному управлінні ДПС у Волинській області рекомендують скористатися правом на одноразове добровільне декларування. 

Декларантам потрібно до 1 вересня 2022 року заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно – детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

Читайте також: Понад 11 мільйонів: які надходження отримала Рожищенська громада у серпні

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024