Гранична: що думають містяни про нове освітлення?

11 Січня 2016, 18:00
Фото читачки Вікторії Шварцкоп 2084
Фото читачки Вікторії Шварцкоп

Нещодавно на офіційній сторінці КП "Дільниця благоустрою" на Фейсбук з'явилося повідомлення, що "31 грудня 2015 року отримала свій передноворічний подарунок вулиця Гранична. Тут увімкнули вуличне освітлення. Тож хай воно завжди буде справним і приносить задоволення жителям і гостям, які мандрують в темну пору по цій вулиці".

У листопаді минулого року в  інтерв'ю з мером В'ячеславом Поліщуком Район.Рожище вже писав про плани міської влади виділити 100 тисяч гривень на освітлення Граничної. Завдання було виконано в рамках запланованого. Це радує!

Тож кореспондент Район.Рожище вирішив прогулятися новоосвітленою вулицею та поцікавитись у містян, чи відчувають вони переваги цивілізації :)

... Засніжена, залита яскравим світлом ліхтарів Гранична виявилася порожньою — містяни відпочивають по домівках. 

Фото читачки Вікторії Шварцкоп
Фото читачки Вікторії Шварцкоп

Нарешті помітили місцевого. 50-річний з вигляду чоловік (не захотів назватися) на  запитання, чи задоволені жителі вулиці увімкненим світлом, не дуже привітно відповідає: "Хоч щось вже зроблено!". Втім, одразу добрішає й додає, що тепер за дітей, які ходять в темну пору доби, не так тривожно. 

А ще жителі вулиці просять комунальників, щоб ті відрегулювали лампи освітлення. Бо сильне світло потрапляє у вікна будинків та створює цим дискомфорт.

Коментарі
11 Січня 2016, 20:56
є світло -дискомфорт немає світла теж- дискомфорт оприділіться
11 Січня 2016, 20:57
Погоджуюсь, що є певний дискомфорт людям, в вікна яких направлені лампи, радив би затуляти вікна на ніч шторами, або жалюзями.
11 Січня 2016, 21:00
з часом привикнуть...
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром