Волиняни можуть придбати газове обладнання у Клієнтських просторах 104.ua

16 Листопада 2021, 12:00
Волиняни можуть придбати газове обладнання у Клієнтських просторах 104.ua Реклама 1053
Волиняни можуть придбати газове обладнання у Клієнтських просторах 104.ua

У Клієнтських просторах на Волині доступна можливість придбати сучасне газове обладнання від міжнародних виробників та власного імпорту.

Обрати котел, сигналізатор чи модем допомагає ваш персональний менеджер. Фахівець проконсультує, допоможе заповнити необхідну документацію та проконтролює виконання робіт на всіх етапах. Про це Бізнес.Район повідомили у пресслужбі АТ «Волиньгаз».

«Ми пропонуємо нашим клієнтам котли власного імпорту: Baymak, 104.ua, DemirDokum, E.C.A. Вони виробляються в Туреччині і мають гарантію 5 років. Також співпрацюємо з міжнародними компаніями, у нас можна придбати газове обладнання світових виробників: Viessmann, Vaillant, Protherm, Ariston», – розповідає фахівець з обслуговування клієнтів у місті Луцьку Ірина Шагута.

Клієнти можуть замовити пакетну послугу «8500». Вона передбачає, що у вартість, яка зазначена у назві  послуги, входить весь  комплекс робіт: від заяви до пуску газу. Встановленням вашого нового обладнання займуться кваліфіковані фахівці сервісу.

Щоб замінити, чи встановити газове обладнання, краще звернутися до професіоналів, аби вони допомогли знайти баланс між безпекою та естетикою у вашому інтерєрі. Звертаємо вашу увагу, на дотримання правил безпеки, а саме: газопровід категорично заборонено замуровувати в стінах, його можна сховати в кухонних меблях чи в ніші, закрити панелями, що вентилюються, проте до внутрішньої газової мережі та самого обладнання має бути вільний доступ для проведення технічного обслуговування та в разі виникнення можливих аварійних ситуацій.

Консультацію з цього приводу можна отримати безплатно в персональних менеджерів та фахівців сервісу 104.ua. Вони нададуть вичерпну необхідну інформацію, допомогу в плануванні підключення газу, супровід на всіх етапах та сертифіковану команду, що здійснить увесь комплекс технічних робіт.

У Клієнтському просторі 104. ua в Володимирі - Волинському фахівці допомогли обрати газові котли для двох родин, які роблять ремонт в оселях. Тепер у них замість пічного опалення буде сучасне газове обладнання, яке встановлять працівники «Волиньгазу».

«Ми розповідаємо про переваги котлів та допомагаємо обрати найкращий варіант, який задовільнить клієнта. Наявний асортимент продукції дозволяє підібрати якісне газове обладнання, яке задовільнить, клієнтів з різними фінансовими можливостями та бажаннями. Котли, що були у використанні, вже в минулому – нове газове обладнання користується попитом, адже воно дозволяє економити до 40 % газу. Коли людина шукає опалювальне газове обладнання, не варто в першу чергу орієнтуватися на ціну. Важливо врахувати всі технічні особливості газової системи, характеристики житла та побажання клієнта», – розповідає начальник відділення клієнтського простору у Володимирі-Волинському Ірина Петрук.

Придбати газове обладнання ви зможете в Клієнтських просторах Волині або на сайті:

  • м. Луцьк, просп. Молоді, 14 А
  • м. Ковель, вул.С.Бандери, 34А
  • м. Камінь-Каширський, вул. Хотешівська, 9
  • смт. Ратне, вул. Газіна, 20
  • м. Володимир-Волинський, вул.Сагайдачного, 85
  • м. Ківерці, вул. Матросова, 9
  • м. Горохів, вул. Козацька, 98 А.
  • м. Рожище, вул. Мазепи, 24
  • м. Нововолинськ, вул. Княгині Ольги, 56
  • смт.Турійськ, вул. Паралельна, 33
  • смт. Стара Вижівка, Незалежності, 60

Читайте також: ТОП - 5 рішень: як волинянам зекономити на газовому опаленні

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024