Серед переможців конкурсу «Бібліотека моєї мрії» - рожищенці

05 Листопада 2017, 17:25
3879

У Волинській обласній бібліотеці для дітей відбулося свято нагородження переможців обласного творчого конкурсу «Бібліотека моєї мрії» серед учнів 1-11 класів.

Мета і завдання конкурсу – підтримка іміджу сучасної бібліотеки, розвиток творчої уяви дітей, виховання шанобливого ставлення до книги та праці бібліотекаря.

Протягом січня-липня 2017 року на конкурс подали роботи понад 100 дітей з різних куточків Волині. Кожен з них представив бібліотеку своєї мрії, де багато цікавих книг, комп’ютерів у сучасних затишних приміщеннях.

Фантазіям дітей не було меж: були представлені міжгалактичні бібліотеки, бібліотеки-казкові замки, багаторівневі - із зонами відпочинку та релаксації та багато інших. А найголовніше – щоб бібліотека для дітей ПРОСТО БУЛА!!!

2

Переможців конкурсу вітали начальник управління культури облдержадміністрації Валерій Дмитрук, директор Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки Людмила Стасюк, директор Волинської обласної бібліотеки для дітей Наталія Граніч.

Конкурс проходив у трьох номінаціях: літературна (проза, поезія, публіцистика), творча (малюнок, поробка, вишивка, інсталяція), мультимедійна (слайд, відео-презентація).  

Катерина Невірко – учениця 9 класу ЗОШ с. Копачівка Рожищенського району здобула почесне третє місце. 

У номінації «Цікаве архітектурне рішення» – Ангеліна Демчук – учениця 9 класу ЗОШ с. Городині Рожищенського району.

Переможців нагороджено дипломами та цінними подарунками від управління культури облдержадміністрації та Волинського відділення Української бібліотечної асоціації.

Коментарі
06 Листопада 2017, 01:25
Дуже добре, що організовуються конкурси, пропагується любов до книги, науки, літератури, творчості. За переможцями даних конкурсів майбутнє України. Подяка бібліотекарям-педагогам.<br/> Шановні журналісти: модеруйте та видаляйте коментарі, які несуть терористичну загрозу для людей, держави, які закликають до насильства, пропагують наркоманію та алкоголізм, в яких є нецензурна лексика. А коментарі морально-етичного характеру видаляти не потрібно. Пахне жовтою замовною пресою. Можливо, своїм коментарем достукаюсь до педагогів БДТ і вони змінять свою позицію?<br/>Подаю коментар за 3.11.17 по статті Хелоуін-паті в БДТ:<br/>Хелоуін- це «свято» відьм, привидів, вампірів та іншої нечисті. З історії «свята»: в ніч з 31 жовтня на 1 листопада друїди (язичники Великобританії) збиралися в дубових зарослях на вершинах пагорбів, запалювали багаття і приносили злим духам жертви, щоб їх задобрити.<br/>Коли мені було 4-5 років, я періодично хворів і не ходив в дитсадок. За мною доглядала бабуся. І коли я робив щось погане,- вона показувала на образ Ісуса Христа і говорила: «не роби злого, Бог покарає». Пройшли роки…, те що посіяла бабуся в 4-5 років,- проросло і дало свої плоди. Попри мою велику недосконалість, Бог вчить любити людей і ставитись до них лагідно на роботі наприклад (а особливої уваги потребують старші люди), бути вірним своїй сім’ї, працювати а не ледарювати, позбутися шкідливих звичок і т.п.<br/>А якби в дитинстві бабуся навчила відьмарства та сатанізму?!- Батьки своїх дітей на вулицю боялися б відпускати. <br/>В Біблії написано: «бо що тільки людина посіє,- те саме й пожне». Дорогі педагоги (а педагог- це людина, яка навчає інших людей (дітей), передає їм певні знання про життя): не сіймо вітер,- бо пожнемо бурю, не сіймо сатанізм,- бо пожнемо кров та сльози!<br/>«Свято» привидів та вампірів не повинно навіть згадуватися в нашому місті, в нашій країні, а тим більше активно пропагуватися. <br/>Оточуюче зло буквально душить наших дітей, а ми йому сприяємо та допомагаємо. <br/>Будьмо мудрими…
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024