«Ми творимо своє завтра»: клієнти «Інвестора» знялися у ролику про спільну із забудовником філософію

15 Листопада 2021, 14:15
Мешканка ЖК «Супернова» РЕКЛАМА 938
Мешканка ЖК «Супернова»

Будівельна компанія «Інвестор», яка щорічно створює іміджеві відеоролики про свої проєкти, цьогоріч здивувала новим підходом та результатом.

Цього разу героями відео запропонували стати клієнтам «Інвестора» – мешканцям новобудов та людям, бізнес яких «живе» у комерційних приміщеннях цієї компанії.

Відео водночас показує і філософію забудовника, і те, як вона відгукнулася у його клієнтах – таких же динамічних, рухливих, охочих щодня ставати кращими.

«Цей ролик – це не реклама, це, швидше, життєва позиція людей, які працюють у цій компанії і які зробили вибір на користь її проєктів. Червона нитка всього відео – сьогодні ми творимо своє завтра. Коли людина щодня робить щось, щоб зробити життя кращим, вона і обирає кращих. Як і навпаки: якщо компанія постійно у динаміці і бажанні руху, то до неї і приходять клієнти з такою ж філософією», – пояснює ідею режисерка Юлія Яцун, яка, до речі, теж проживає у будинку будівельної компанії «Інвестор» в ЖК «Супернова».

«Як режисерка я не можу розповідати історію, в яку не вірю», – додає Юлія про свою режисерську роботу над цим відео і запевняє, що якраз у цьому випадку працювати було дуже легко. «Зараз я розповідаю вам телефоном про ролик, а тим часом дивлюсь на прекрасний захід сонця з вікна своєї квартири у «Супернові». Це прекрасно і це надихає», – переконує Юлія.

Режисерка Юлія Яцун з героїнею ролика та оператором Дмитром Помяновським
Режисерка Юлія Яцун з героїнею ролика та оператором Дмитром Помяновським

До слова, усі моменти для відео знімали на об’єктах «Інвестора» якраз у час сходу або заходу сонця. Виняток лише – сюжетна лінія із дизайнеркою Катериною Яценюк, мешканкою першого будинку ЖК «Юпітер». У відео вона створює лекала для дощовика у вітальні своєї квартири.

Коментуючи свою участь у ролику, дизайнерка каже: погодилася без вагань. Її життєвий простір, запевняє, надихає до створення чогось нового, постійного удосконалення.

 

«Нам добре тут жити. Тут хочеться досягати більшого», – каже Катерина Яценюк.

Удосконалення, рух до кращого завтра й натхненне середовищем свого життя бажання ставати кращою версією себе – один з мотивів відео.

«Як ми, мешканці, робимо все для того, щоб стати кращою версією себе, так удосконалюється і забудовник, роблячи кращими, красивішими свої нові будинки», – коментує режисерка Юлія Яцун.

На її переконання, рух кожного з нас вперед – це перемога над собою і кожен вже сьогодні будує своє завтра, своє майбутнє.

Директор «Інвестора» Андрій Разумовський зауважує, що компанія завжди намагається зробити більше для своїх клієнтів, ніж від неї очікують.

«Основна мета нашої роботи – комфорт і зручність для наших клієнтів, адже ми їх дуже цінуємо та любимо. Після того, як вже здали об’єкт, ми все одно працюємо над тим, щоб між нами і мешканцями була комунікація. Тому у нас – дружні стосунки з кліентами і гарна атмосфера. Наші об’єкти – це не тільки стіни. Вони мають душу», – зауважує Андрій Разумовський і додає, що саме це і допомагає знаходити мешканців, філософія життя яких максимально відповідає філософії забудовника.

Керівниця відділу продажів та маркетингу Будівельної компанії «Інвестор» Ірина Новосад запевняє, що залучити клієнтів компанії як героїв вирішили, коли ідея відео вже була й залишалося знайти відповідні типажі людей. Коли проаналізували, то зрозуміли, що саме такі – їхні клієнти. Залучили додатково лише дівчину-танцюристку та хлопця-паркуриста.

«Ми зрозуміли, що не варто шукати когось, хто гратиме роль щасливого клієнта «Інвестора», якщо є люди, для яких це природній стан. Тому ролик – максимально правдивий. Усі його герої рухаються – танцюють, їдуть, щось творять, займаються паркуром чи йогою. І наша компанія теж дуже динамічна, дуже активна. Ми і наші клієнти – на одній хвилі. Ми це відчуваємо», – розповідає Ірина Новосад.

До слова, байкер у ролику – це чоловік Ірини Сергій Крипак. Вони із дружиною – власники і майбутні мешканці таунхауса у ЖК «Струмочок». Для них придбання власного житла було не лише кроком вперед, але й можливістю знову мати свій дім. Попередню домівку у Криму їм довелося залишити декілька років тому. Тож Сергій зауважує, що його рух на байку у відео – це ніби рух у нове життя.

Ще одна з героїнь відео – Христина Губська – перша на Волині офіційна представниця Міжнародної асоціації йоги. Справа її життя – «Територія йоги» – «живе» в офісному центрі будівельної компанії «Інвестор».

«Мені близька філософія будувати сьогодення та майбутнє своїми руками, не зважаючи на обставини та можливі перешкоди. Та не чекати поки хтось це зробить за тебе. Братись до справи з любов'ю та натхненням – це те, що поєднує нас з «Інвестором». Як клієнт відчуваю і філософію, і підтримку з першого ж дня нашої співпраці.

У «Інвестора» присутнє вміння чути та відгукуватись, а ще – цінувати клієнта. Зараз ми – ідеальні сусіди: офіс «Інвестора» на 3 поверсі будівлі на вулиці Коперника, а «Територія йоги» - на четвертому. Щодня буваємо в гостях одні в одних, цікавимось справами і настроєм, творимо спільний позитивний дух простору», – розповідає Христина Губська.

 

 

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024