Персональний менеджер та спрощена система оплати: «Волиньгаз Збут» пропонує послуги з постачання електроенергії для бюджетних організацій

15 Листопада 2021, 12:30
Постачання електроенергії Реклама 1114
Постачання електроенергії

ТОВ «Волиньгаз Збут», що працює під брендом ТВІЙ ГАЗЗБУТ, бере активну участь у тендерах як постачальник електроенергії для бюджетних організацій, пропонуючи вигідні умови та супровід персонального менеджера.

Про це йдеться на сайті компанії.

«На сьогодні ринок електричної енергії – конкурентний. Разом з тим, за рік нам вдалося зайняти помітну нішу у цій сфері. Нині в портфелі компанії понад 100 представників малого та середнього бізнесу, які обрали постачальником електроенергії ТОВ «Волиньгаз Збут». Ми з радістю будемо співпрацювати з представниками бюджетних установ. Кожну організацію ми забезпечимо супроводом персональним менеджера, який буде допомагати з будь-яких питань щодо договірних відносин протягом їх виконання», – зазначає начальник відділу продажів юридичним особам Ігор Козачок.

Крім цього, «Волиньгаз Збут» надає можливість непобутовим клієнтам платити за послугу розподілу електричної енергії через постачальника. Таке впровадження спрощує для клієнтів ведення бухгалтерії та дозволяє економити час та ресурси.

Замість двох компаній – оператора розподілу та постачальника – клієнт взаємодіятиме тільки з менеджером постачальника.

Ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії компанія отримала у червні 2020 року. З початку 2021 року «Волиньгаз Збут» реалізував 1507,935 мВт/год електроенергії. З кожним місяцем обсяг реалізації ресурсу збільшується.

Зауважимо, що з 1 січня 2019 року кожен споживач-юридична особа може самостійно обирати постачальника електроенергії у якого буде закуповувати ресурс для власного споживання. Компанії, що знаходяться на державному забезпеченні, зобовязані проводити закупівлі товарів або послуг відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі». Тож придбання електричної енергії має відбуватися за основною процедурою публічної закупівлі – відкритими торгами.

Детальнішу інформацію щодо послуги з електропостачання можна отримати за телефонами: 0332-27-76-04, 067-431-18-73.

Читайте також: У «Волиньгазі» визначили кращу команду аварійно-диспетчерської служби

Довідково. ТОВ «Волиньгаз Збут» працює на енергетичному ринку з 2015 року. Понад шість років компанія постачає газ для населення, промислових, релігійних та бюджетних організацій. За роки діяльності компанія зарекомендувала себе як надійний та відповідальний постачальник, що виконує свої зобов’язання перед усіма категоріями споживачів.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39