«А ви підіть перевірте!..»

11 Січня 2016, 15:50

Ожеледиця на дорогах обертається головним болем та травмами для містян.

Так, читач Район.Рожище Сергій М. обурюється: «Зібрався сьогодні в поліклініку відкривати лікарняне з бронхітом. Поки дійшов, разів  5 ледь не розтягнувся на снігу. На дорогах піском посипано, а от обочини, зокрема на мосту, – білісінькі. То, як виходить, у поліклініку йдеш з однією болячкою, а можеш прийти з іншою?..».

Якщо вірити місцевим комунальникам, пісково-соляної суміші на зимовий сезон не бракує. Тож виникає логічне питання: невже не можна сипнути трохи на тротуар?..

З бажанням отримати відповідь на це питання ми зателефонували до директора КП «Дільниця благоустрою» Юрія Міщука й… натомість почули ледь не з криком: "А ви особисто перевіряли слова отих читачів? З 12 ночі й до обіду ми чистили і посипали дороги. І взагалі, ви в курсі, що ми не відповідаємо за всі дороги? 50 доріг в місті обслуговує Автодор! А нашу роботу можете піти перевірити!"

Перевірили! РЕЗУЛЬТАТ — на фото нижче! А ще тепер знаємо, що за стан дороги і ТРОТУАРІВ на мосту і до мосту (з боку центру міста) відповідає таки КП "Дільниця благоустрою".

То, може, навчимося хоча б не скандалити, а перевірити роботу підлеглих??? І якщо вона виконана не на 100%, то просто доробити?..