«А ви підіть перевірте!..»

11 Січня 2016, 15:50
2055

Ожеледиця на дорогах обертається головним болем та травмами для містян.

Так, читач Район.Рожище Сергій М. обурюється: «Зібрався сьогодні в поліклініку відкривати лікарняне з бронхітом. Поки дійшов, разів  5 ледь не розтягнувся на снігу. На дорогах піском посипано, а от обочини, зокрема на мосту, – білісінькі. То, як виходить, у поліклініку йдеш з однією болячкою, а можеш прийти з іншою?..».

Якщо вірити місцевим комунальникам, пісково-соляної суміші на зимовий сезон не бракує. Тож виникає логічне питання: невже не можна сипнути трохи на тротуар?..

З бажанням отримати відповідь на це питання ми зателефонували до директора КП «Дільниця благоустрою» Юрія Міщука й… натомість почули ледь не з криком: "А ви особисто перевіряли слова отих читачів? З 12 ночі й до обіду ми чистили і посипали дороги. І взагалі, ви в курсі, що ми не відповідаємо за всі дороги? 50 доріг в місті обслуговує Автодор! А нашу роботу можете піти перевірити!"

Перевірили! РЕЗУЛЬТАТ — на фото нижче! А ще тепер знаємо, що за стан дороги і ТРОТУАРІВ на мосту і до мосту (з боку центру міста) відповідає таки КП "Дільниця благоустрою".

То, може, навчимося хоча б не скандалити, а перевірити роботу підлеглих??? І якщо вона виконана не на 100%, то просто доробити?..

Добре помітно, що тротуари абсолютно не посипані.
Добре помітно, що тротуари абсолютно не посипані.


1

Коментарі
11 Січня 2016, 17:58
Тільки-но йшов по Незалежності в центрі, те саме - тротуари для пішоходів не посипані... Дороги так, але на тротуарах слизоття.
11 Січня 2016, 20:22
вся вулиця Незалежності - суцільний каток. Незнаю, хто її має обслуговувати. але це якийсь сракомад суцільний. вибачте на слові
11 Січня 2016, 21:47
для чого знову усі шишки валити на комунальників і показувати людям половину роботи??? хіба ж можна таку роботу виконувати зі швидкістю нажимання клавіш вашими пальцями, які пишуть ці безглузді теми??? мали б подякувати за оперативність і ВЕЛИЧЕЗНИЙ об'єм роботи виконаний в такий короткий термін, а не лити бруд,засуджувати і знеславлювати людей, які чи не найбільше стараються зробити все для міста і його мешканців.
11 Січня 2016, 22:03
Що розчищали вночі й посипали дороги, то молодці. Але і про тих, хто ходить тротуарами, теж треба подумати людям, які "чи не найбільше стараються зробити все для міста і його мешканців"... Бо сьогодні на вулиці дійсно був сракопад.
12 Січня 2016, 11:40
Вирішити питання тротуарів по вул. Незалежності дуже просто. Хай міська рада зобовяже всіх підприємців прибрати сніг біля своїх магазинів та прилеглих територіях. Буде Європа. Мешканці багатоповерхівок теж можуть підняти попи від стільців та вийти, заради задоволення, покидати сніжок. Не можна все валити на комунальників, адже там більша половина прибиральників - жінки і виконати такий обєм робіт швидко дуже важко. Любімо наше місто!!!
12 Січня 2016, 13:45
комунальники молодці, за сутки прогорнули всі вулиці міста. ніхто тут і не згадав про те, що цей снігопад класифікується взагалі як "надзвичайна ситуація природного характеру", і потрібно всім миром реагувати на такі події. чомусь ніхто з приватного сектору не спамить сюда про те, що не почистили сніг у дворах.. люди взяли лопати і пів-дня вигрібаються як можуть. ну не вистачило у комунальників рук і фізично часу для тротуарів.. то треба вже тут вищати? а ви знаєте яка з/п у працівників дільниці? до 2000 грн. це якраз та мотивація, за яку вони мусять не покладаючи рук цілодобово бігати з відрами піску і посипати тротуари? і взагалі район.Рожище - це анонімний сайт? ви хоч підписуйтеся хто автор матеріалу. бум знати героїв-журналістів в ліцо так сказать.
12 Січня 2016, 15:54
На інтернет-ресурсах новинного характеру прийнято не підписувати авторство новин. <br/><br/>Але якщо всі наші коментатори почнуть підписуватись своїми реальними іменами, тоді й ми будемо підписувати новини. Спробуйте почати з себе ;) Нехай місто знає в ліцо своїх &quot;диванних політиків&quot;.
12 Січня 2016, 15:59
Комунальники - молодці. Але говорити про зарплати і мотивацію не в тему. Бо кожен має свою роботу і свої функціональні обов'язки, які мусить виконувати за свою зарплату. Якщо тяжко чи щось не подобається, можна ж піти, за налигача ніхто не тримає на роботі... Уявіть собі, як зараз кожен почне розказувати, як йому тяжко і як мало получає - давайте почнем усі дружно про це &quot;вищати&quot; на сайті!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024