У Рожищі жінка із шизофренією кидалася на перехожих

12 Листопада 2021, 16:34
Жінка нападала на центральній вулиці міста 6860
Жінка нападала на центральній вулиці міста

Суддя Рожищенського районного суду Наталія Шептицька розглянула матеріали, що надійшли з відділу поліцейської діяльності №1 (місто Рожище), про притягнення до адміністративної відповідальності жінки, яка хуліганила на вулицях міста.

Про це йдеться у постанові суду від 9 листопада, передає Район.Рожище.

Жінка 29 жовтня, близько 11:10, в місті Рожище, біля «Зоомагазину», безпричинно висловлювалася нецензурною лайкою на адресу іншої жінки та вдарила її кулаком по голові.

Вона ж 3 листопада, близько 16:00, в місті Рожище, біля магазину «Сонечко», підбігла до громадянки та вдарила її кулаком у потилицю.

Згідно з висновком судово-психіатричного експерта, підсудна страждає на хронічне психічне захворювання у формі простої шизофренії з психопатоподібним дефектом, котре позбавляє її здатності усвідомлювати свої дії та керувати ними.

«Таким чином, обвинувачена на момент вчинення адміністративних правопорушень, фактично знаходилась у неосудному стані», – йдеться у матеріалах справи.

Суддя постановила провадження у справі про вчинення адміністративних правопорушень, передбачених статтею 173 Адміністративного кодексу, закрити у зв'язку з неосудністю.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024