У Рожищенській районній центральній лікарні нове обладнання

03 Листопада 2017, 18:30
4104

Працівники Рожищенської ЦРЛ прозвітували, які апарати придбали за виділені міською радою кошти.

Нагадаємо, на черговій 24-ій сесії Рожищенської міської ради депутати розглянули звернення адміністрації Рожищенської районної центральної лікарні щодо виділення з міського бюджету коштів для придбання фізіотерапевтичного обладнання.

За словами заступника головного лікаря та депутата міськраді Олександра Моргуна, щорічно послугами фізіотерапевтичного відділення користуються до 7 тисяч мешканців міста. Фізіотерапевтичні лікувальні процедури зарекомендували себе, як ефективний засіб, що прискорює одужання та дає змогу швидше відновити працездатність. 

Депутати з розумінням віднеслися до проблеми та спрямували 70 тис. грн на придбання необхідного медичного обладнання. Закупівлю якого проводили через систему «Prozorro». 

На 25-ій сесії міської ради Олександр Моргун прозвітував перед обранцями громади про використання коштів. 

«Працівники райлікарні висловлюють щиру вдячність за позитивне вирішення питання з забезпеченням медичним обладнанням фізіотерапевтичного відділення, - наголосив він. – Завдяки вашій активній громадській позиції та небайдужому ставленню до проблем лікарні, мешканці Рожища та району мають можливість отримувати якіснішу медичну допомогу з фізичної реабілітації на базі згаданого відділення». 

За його словами, за виділені кошти придбано обладнання для проведення фізіотерапевтичних процедур. Зокрема, прилад ультразвукової терапії «Біомед» Sonik – StimuPro UT1041; апарат для магнітотерапії й магнітофорезу «Полюс – 3».

«Додатково, за кошти, які були зекономлені в ході проведення процедури закупівлі, також придбано інгалятор компресорний «OMRONE-C28» та модернізовано сучасними комплектуючими апарати для проведення гальванізації, електрофорезу, електростимуляції м’язів, що дає можливість розширити перелік сучасних методик лікування багатьох патологічних процесів магнітним полем, методами ультразвукової терапії, імпульсивними струмами низької частоти тощо. - Придбання цього обладнання дозволило суттєво поновити матеріально-технічну базу відділення за останні десять років, - зауважив Олександр Моргун. 

Також доповідач продемонстрував депутатам відеозвіт, де медперсонал надає допомогу хворим використовуючи нове обладнання.




 

Коментарі
04 Листопада 2017, 10:20
Вітаю!!!!!
04 Листопада 2017, 13:15
Ну хоч шось почали робити толкове і то вже добре
04 Листопада 2017, 13:15
Ну хоть шось
Коментар
30/03/2024 Субота
30.03.2024
29.03.2024