«Halloween party» у Рожищенському будинку дитячої творчості

03 Листопада 2017, 11:10
5884

Рожищенський будинок дитячої творчості - це завжди гарний настрій, завжди цікаві події. Особливо під час осінніх канікул.

Такою слушною нагодою відмітити чудову пору року скористались вихованці зразкової студії декоративного мистецтва «Мурчикова майстерня» (керівник Світлана Мура).  Гуртківці створили цілу виставку робіт з природного матеріалу. 


До цікавої події долучилися і вихованці новоствореного гуртка «Юні аніматори» (керівник Оксана Сбітнєва) і, щоб додати заходу неординарності, влаштували ціле «Halloween party», на якому всі присутні знайомилися зі святом осіннього циклу англомовних народів.


Halloween - це одне з найулюбленіших свят США і Великобританії. Воно виникло багато століть тому в Ірландії і Шотландії. Стародавні кельти, схиляючись перед силами природи, в останню ніч жовтня відзначали закінчення осені і початок зими.

Як це магічне дійство відбувається сьогодні продемонстрували вихованці гуртка «Спілкуємось англійською» (кер. Тетяна Яблонська). Вони задали тон усьому святу, заспівавши англійською пісеньку про цукерки.


А далі - шквал емоцій, веселощів, конкурсів від ведучої-Чаклунки (Оксана Сбітнєва), Дракули (Гліб Дядичкін), юних Чаклунок-помічниць (Христина Місюрук та Вікторія Потрапелюк). Та особливо всім сподобались Кажанчики (Степан Повх та Максим Дядичкін), які заряджали всіх присутніх своєю невгамовною енергією.



До створення  неповторних містичних образів дійових осіб феєрії долучилися юні майстри живопису зі зразкової студії декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва «Етюд» та їх наставник Віталій Шевченко.


Завзяття до розваг та конкурсів всім присутнім підігрівали вдало підібрані музичні композиції  від ансамблю гітаристів «Adlibitum» (кер. Ірина Сіробаба).

1

На згадку про магічне дійство діти мали змогу виготовити сувеніри-гарбузики  у стилі паперопластики «Кусудама», а допомагали їм у цьому вихованці зразкової студії декоративного мистецтва «Мурчикова майстерня» Ірина  Матящук та Анна Мура.



На завершення свята його організатори побажали всім творчим і непосидючим, завзятим і талановитим вихованцям Будинку дитячої творчості провести канікули не лише весело, але й з користю, дізнаючись щось нове та цікаве.







2






 Світлана Мура, методист БДТ 

Коментарі
04 Листопада 2017, 00:31
Ми хочемо від наших діток доброти та ніжності, а що дитина може взяти доброго з такого &quot;паті&quot;?<br/>Самі ж підштовхуємо їх до суцільного жаху!
04 Листопада 2017, 12:49
Повністю з вами погоджуюся! В нашій країні є дже багато гарних національних свят. То чому ж ми УКРАЇНЦІ намагаємось залучатись до всіх закордонних традицій.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024