На благодійному Святвечорі в Рожищі збирали гроші для АТО та діток-сиріт

10 Січня 2016, 19:30
1781

Сьогодні в Районному домі "Просвіта" було гамірно та весело, адже тут відбувався традиційний щорічний благодійний Святвечір "Христос ся рождає", організований Рожищенським благочинням Волинської єпархії УПЦ за участі працівників та вихованців "Просвіти" й Районного будинку дитячої творчості.

Більше - у  ФОТОРЕПОРТАЖІ

Окрім містян, на концерті були також присутні представники влади міста та краю, зокрема мер В'ячеслав Поліщук з родиною та голова РДА Інна Гайворонська з сім'єю.

Після молитви з вітальним словом до присутніх звернувся благочинний Рожищенської округи та настоятель Михайлівського храму Рожища протоієрей Петро Іваничко:

"Нехай новонароджений младенець принесе радість в кожне серце! І мир, сповіщений ангелами людям, панує в душі кожного з нас. Панує в сім'ях, між сусідами, в державі, між державами та у цілому світі... Колись Препоподобний Серафим Саровський сказав: "Здобудь мир, і навколо тебе спасуться тисячі". Коли будемо мати мир в душі, то люди біля нас порадіють та спасуться. Тож бажаю, нехай Господь принесе мир в душу кожного з нас і мир у нашу державу, дасть нам спокій та процвітання".

1

У цей вечір з віншувальними колядками та святковими композиціями для присутніх виступили творчі колективи БДТ та БК.

А учасники Православного молодіжного братства «Ніка» розіграли театралізовану сценку про народження Ісуса Христа.

Постановка на сучасний манер  з використанням метафоричних образів Біди,Єврея, Цигана й навіть Поліцейського глядачам особливо сподобалась, про що свідчили вибухи оплесків та сміх у залі.

1

Приємно, що у нас росте така талановита молодь, якій не байдуже!

Зібрані під час благодійного заходу кошти спрямують на потреби бійців АТО та вихованців Рожищенського дитбудинку.

1

 

 

 

Коментарі
12 Січня 2016, 17:20
Хай на ваших шляхах світлими будуть події.Хай збуваються мрії,живе надія.Берегти традиції,звичаї -це наш обов"язок.І ,справді,кожне серце..стало милосердним,наповнилось співчуттям та розумінням!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024