З грамотами і солодощами: у Рожищі привітали працівників соціальної сфери

08 Листопада 2021, 09:15
З грамотами і солодощами: у Рожищі привітали працівників соціальної сфери 1797
З грамотами і солодощами: у Рожищі привітали працівників соціальної сфери

З нагоди Дня працівників соціальної сфери, який традиційно відзначають у першу неділю листопада, у комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування» відзначили найкращих.

Про це повідомили на сайті Рожищенської громади.

Перший заступник міського голови Віталій Поліщук сердечно привітав працівників галузі соціальної сфери Рожищенської громади.

«День працівника соціальної сфери України – це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх потреби. Вашу чуйність відчувають найменш захищені громадяни, які опинились у складних життєвих обставинах. Щиро бажаю Вам міцного здоров'я, щастя, родинного затишку, здійснення всіх задумів і мрій, достатку і невичерпної енергії для творення добра, оптимізму і творчого зростання!» – звернувся до присутніх Віталій Поліщук.

Слова вітань линули й від директорки територіального центру Галини Поліщук, яка висловила повагу і вдячність за вагомий внесок, який соціальні працівники роблять своєю щоденною працею, опікуючись проблемами незахищених жителів громади.

Галина Леонідівна вручила грамоти за самовіддану сумлінну працю та з нагоди Дня працівника соціальної сфери соціальним працівницям Ірині Лукашук та Юлії Мандзюк.

За добросовісне та сумлінне виконання службових обов’язків, особливо важливої та нелегкої роботи щодо надання соціально-побутових послуг, покращення умов проживання одиноким громадянам, які потребують постійного догляду та з нагоди професійного свята грамотою міського голови нагородили Ольгу Гапонюк, Любов Вітовщик, Євгенію Шинкарук, Тетяну Залевську.

«Хай чуйність, мудрість і тепло, яке Ви даруєте людям, повертаються до Вас сторицею. Терпіння Вам і сил у нелегкій праці. Зі святом!» – підсумував Віталій Поліщук.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024