Рожищанки здобули призові місця на Всеукраїнському конкурсі-виставці

02 Листопада 2017, 14:40
3645

Завершився II Всеукраїнський конкурс-виставка художніх творів дітей та юнацтва «ChildArt.org», що проходив у Києві.

На конкурсі-виставці було представлено 251 роботу. Тут змагалися учні з 52 учбових закладів. 88 педагогів образотворчого мистецтва також поборолися в загальнокомандному заліку за звання кращого педагога країни.

Участь у конкурсі-виставці брали і наші талановиті вихованці Рожищенського будинку дитячої творчості на чолі з керівником Студії образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Художній дивосвіт» Оксаною Шатуновою.


Художні твори були представлені в 9 номінаціях: живопис, графіка, декоративно-прикладні техніки, паперопластика, гончарство, комп'ютерна графіка, ляльки народів світу, скульптура, художнє фото.

29 жовтня 2017 року відбулося урочисте нагородження учасників та переможців конкурсу-виставки. Юні митці здобули звання Лауреатів та Дипломантів Всеукраїнського конкурсу-виставки художніх творів дітей та молоді «ChildArt.org», а також отримали дипломи, медалі, кубки та заохочувальні призи.

Володарі Гран-Прі отримали премії у розмірі 1500 грн., кубки, медалі та дипломи від організаторів конкурсу-виставки.


Тож наші талановиті дітки не могли повернутися додому без перемоги. Отож, дипломом лауреата ІІ ступеня і срібну медаль була нагороджена Дарина Ніколайчук за роботу у техніці-декоративний розпис на склі.

Диплом лауреата ІІІ ступеня і бронзову медаль отримала Маргарита Качор за роботу у техніці декоративний розпис на склі.

Також дипломом за високий рівень підготовки учасників конкурсу нагородили керівника Оксану Шатунову та Рожищенський будинок дитячої творчості.

Вітаємо переможців!







 

Коментарі
02 Листопада 2017, 23:41
Наша гордість!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024