На Рожищенщині полісмени складатимуть протоколи за невиконання постанови про вакцинацію

04 Листопада 2021, 15:25
Ігор Ісаков 3844
Ігор Ісаков

На позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обговорили заходи контролю, які здійснили у період пандемії працівники поліції і які порушення виявили на території Рожищенської громади.

Про це повідомили на сайті Рожищенської громади.

Про роботу правоохоронців у період пандемії розповів заступник начальника відділу поліцейської діяльності №1 міста Рожище Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області Ігор Ісаков.

«Протягом 10 місяців працівники поліції склали 300 протоколів і притягнули порушників до адміністративної відповідальності. Оскільки ситуація з поширенням коронавірусної інфекції набирає обертів, у жовтні ми активізували свої сили і часто проводили рейди по магазинах, на ринку, на основі яких склали 70 протоколів», – повідомив Ігор Ісаков.

Полісмен нагадав, що з 8 листопада невакцинованих працівників освітніх закладів та державних бюджетних установ, для яких щеплення є обов'язковим, не допускатимуть до роботи. 

Відповідальними за виконання постанови Кабінету Міністрів будуть керівники таких працівників.

«Поліцейські активно перевірятимуть навчально-виховні й соціальні заклади, місцеві органи влади та їхні підрозділи і складатимуть протоколи на керівників за не виконання постанови. Тому прошу відповідально поставитися до цього нововведення», – підсумував Ігор Ісаков.

Читайте також: Вакцинація на Рожищенщині: що робити, якщо довго не телефонують із пункту щеплень

Коментарі
04 Листопада 2021, 15:50
Цікаво згідно якої статті конституції України вони складали протоколи і скільки з них були виконані. Скоріш за все з тих усіх 300 протоколів реально були оштрафовані рівно 0 людей.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром