1 листопада: гортаючи рожищенський календар

01 Листопада 2017, 09:10
3080

1 листопада на ювілейну сходинку життя ступив краєзнавець, автор книги про повстанців «Вірні присязі» - Микола Макарович Вавренчук з Кияжа (на фото).

Бажаємо Вам, Миколо Макаровичу, родинного затишку, наснаги та міцного-міцного здоров’я. Нехай ніколи у Вас не буде причин для суму, радість та задоволення від життя приносять рідні та друзі. На щодень  – творчого злету і натхнення. Нехай Господь оберігає Вас і Вашу родину, благословляючи на добрі справи. 

Нехай завжди поруч будуть надійні та справжні друзі, готові щиро розділити радість перемог та при  потребі підставити плече допомоги. Поважаємо та шануємо! Многая літа!

Також читайте: Рожищенський краєзнавець презентував книгу про повстанців.

День Ангела святкують: Євсевій, Іван,Клеопатра, Леонтій, Фелікс.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

1 листопада церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Пророка Іоїля. Мученика Уара i з ним 7 учителiв християнських. Перенесення мощей преподобного Іоана Рильського. Блаженної Клеопатри та сина її Іоана.

Погода: Сьогодні очікується плюс 4—7 °C, обложний дощ, туман, помірний вітер. 

Народний прогноз погоди: 1 листопада відзначається день пам’яті святого Садока, єпископа Персидського. Здавна перший день листопада вважався проводами осені, зустріччю зими і святкувався усюди. Якщо цього дня буде холодно і піде сніг, то весна прогнозується пізня і холодна, а якщо на Садока відлига — у наступному році слід чекати на теплу і ранню весну.

Коментарі
02 Листопада 2017, 13:57
МИКОЛА ВАВРЕНЧУК ... НАРОДИВСЯ і ЖИВЕ в селі Кияж --за 3 км від Доросинь !
02 Листопада 2017, 13:58
Щиро дякуємо!!!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024