Учні недільної школи взяли участь у фестивалі-конкурсі «Діти, які знають Бога»

31 Жовтня 2017, 13:00
4198

Діти недільної школи при храмі Різдва Пресвятої Богородиці взяли участь у фестивалі-конкурсі «Діти, які знають Бога» Волинської єпархії УПЦ КП.

Незважаючи на похмуру погоду, неділя 29 жовтня 2017 року була справді світлою та радісною для усіх, хто цього дня завітав до Ківерцівського районного Будинку культури.

Адже тут пройшов фестиваль-конкурс духовної пісні «Діти, які знають Бога» за участю вихованців недільних шкіл Ківерцівського, Цуманського, Маневицького та Рожищенського деканатів.

«Надзвичайно приємно, що пісні-молитви линуть із дитячих уст від щирих дитячих сердець, у яких зароджуються зерна духовності», - зауважив благочинний Рожищенської округи УПЦ КП, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці Василь Шняк, представляючи присутнім діток з недільної школи на чолі з їх наставницею Валентиною Степанюк.

Глибоким духовним змістом були наповнені музичні твори, які виконували наші рожищенські дітки, вони зворушували серця глядачів і спонукали до роздумів над змістом людського життя, над суттю нашої християнської віри та незрадливою Божою любов’ю до кожного із нас. Не лишили нікого байдужим пісні у виконання Світлани та Анастасії Поліщук та Уляни Шняк.

Завершили діти свій виступ піснею «Многая літа», яку підхопили усі в залі. Наприкінці фестивалю кожен колектив отримав Благословенну Грамоту від митрополита Луцького та Волинського Михаїла

Завершився чудовий фестиваль церковним гімном «Боже великий, єдиний…».

Після виступу для діток накрили солодкий стіл.






1

2

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024