На дорозі — ожеледиця!

08 Січня 2016, 17:00
2007

Учорашній густий мокрий сніг фактично ознаменував сезон зимової ожеледиці.

Тож сьогодні, поспішаючи по справах або і просто прогулюючись, містяни змушені обережно ходити вулицями. 

Як свого часу запевнив директор КП «Дільниця благоустрою» Юрій Міщук, комунальники до зими готові: піщано-соляної суміші для посипання доріг достатньо на цілу зиму, повністю підготовлена і техніка для розчищення від снігу.

Тож кореспондент Район.Рожище вирішив перевірити дорогу "на слизькість".

Так, дійсно, принаймні на вулицях Незалежності, Драгоманова, Шевченка, Ліпкана пісок розсипано, можна було  і густіше, але ходити нормально.

Чого не скажеш про слизькі поріжки магазинів, аптек тощо. Але це вже на совісті їх власників.

Шановні читачі, а на ваших вулицях теж посипані дороги?..






 

Коментарі
09 Січня 2016, 15:58
Вночі з 8 на 9 січня в місті сталося 3 аварії. Дві з них через слизьку дорогу, третя через алкоголь. Пяний шофер (Дмитро Домбіцький що прощиває по вул квітнева на Renault N АС601АІ) їхав по вул 1 травня в напрямку квітневої і на великій швидкості збив електроопору неподалік школиN1 . Міліція яка приїхала незадовго оформила ДТП на батька пяного водія, який також приїхав після аварії. Вважаю Рожищани мають право знати своїх "героїв". Зараз канікули в школі. Діти ходять вулицями колядують, щадрують. А пяні мажори безнаказано їздять піддаючи ризику життя інших. Але найгірше те що наша міліція навіть не покарала справжнього водія, який від випитого не міг стояти на ногах, "Тільки повторяв батько приїде, бало є".
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024