31 жовтня: гортаючи рожищенський календар

31 Жовтня 2017, 06:33
2575

31 жовтня День народження святкує член ГО «Самооборона Рожища» Віталій Вакульчук.

Щиро вітаємо іменинника та бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, благополуччя і добра. Нехай кожен день буде наповнений корисними справами і теплом людських стосунків, а мрії втілюються в життя та приносять бажану радість і задоволення.

Бажаємо Вам, Віталію, щасливої долі, душевної гармонії, оптимістичної налаштованості на нові здобутки. Вічної молодості душі та доброти серцю, здійснення всіх Ваших планів та сподівань.

День Ангела святкують: Андрій, Аристовул, Гаврило, Давид (Давид), Евфросиния, Єлизавета (Елисавета), Злата, Йосип, Кирмидол, Лука, Марин, Мнасен, Микола, Семен (Симеон), Сергій (Сергий), Федір (Феодор), Хриса і Юліан (Иулиан).

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

31 жовтня церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Апостола та євангеліста Луки. Піст: (середа і п'ятниця) 4, 6, 11, 13, 18, 20, 25, 27.

Погода: Сьогодні очікується плюс 1–4 °C, переважно без опадів, свіжий вітер.

Народний прогноз погоди: 31 жовтня вшановується пам'ять святого апостола і євангеліста Луки. З цього дня світловий день значно скорочується. Довжина дня не перевищує 9 годин. Наші пращури 31 жовтня заглядали у криниці, щоб дізнатись погоду в найближчий час: перед морозом вода у криницях і річках піднімається, перед дощем – опускається.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024