Чи зігріє рожищан пункт обігріву?..

08 Січня 2016, 10:00
2746

У зв’язку з різким пониженням температурних показників за рішенням місцевих органів влади у регіонах України розгорнуто та функціонують стаціонарні пункти обігріву у приміщеннях місцевих органів влади, лікарнях, тощо. 

Так, за повідомленням Управління ДНС у Волинській області, такий пункт обігріву функціонує і в Рожищі: у приміщенні Управління праці та соціального захисту населення Рожищенської РДА за адресою вул. Драгоманова, 3.

Кореспондент Район.Рожище вчора вирішив перевірити, як працює пункт обігріву, і, при можливості, розпитати, чи користується попитом.

На жаль, ні з ким порозмовляти не вийшло, що, в принципі, логічно, враховуючи перший день свят.

Втім, обійшовши приміщення Управління за адресою вул. Драгоманова, 3, не вдалося знайти ані бодай натяку на те, що тут функціонує пункт обігріву — жодної тобі таблички чи інформації про години роботи.

А чому б не зробити так, як у лучан?..

Про існування пункту обігріву не знають і самі жителі райцентру. Мешканка тієї ж вулиці Драгоманова Наталя пригадує, що минулого року пункт обігріву був також у приміщенні собезу (так в народі називають Управління).

Інформації про нього ми не знайшли ані на сайті міської ради, ані на сайті РДА.

Тим часом метеорологи стверджують, що в січні та лютому, якщо і не очікується тривалих сильних морозів, не виключені дні з різкими перепадами: від мінус 2 вдень до мінус 12 за Цельсієм уночі.

Тож тепло одягайтеся і розраховуйте тільки на себе! А ще читайте інфографіку від еменесівців :)

Коментарі
10 Січня 2016, 19:52
УПРАВЛІННЯ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ РОЖИЩЕНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ВОЛИНСЬКА ОБЛ., РОЖИЩЕНСЬКИЙ Р-Н, М.РОЖИЩЕ ВУЛ. ДРАГОМАНОВА БУД. 1 - МОЖЕ ТОМУ?
10 Січня 2016, 19:55
Шановний авторе - Ви в рожищах живете?
11 Січня 2016, 00:53
Управління праці та соціального захисту населення РДА розташоване в будівлі з вивіскою, яка зображена на першому фото? Якщо так, то, може, як працівник підкажете, де розташований пункт обігріву??? Бо саме до цього будинку підходили за інформацією. Те, що обласні еменесівці помилились і замість адреси управління вказали адресу школи №2 - то вже інше питання.
11 Січня 2016, 16:50
Питання адресуйте - в ДНС чому вони вказали цю адресу, пункти обігріву як нам відомо в м.Рожищі знаходяться в приміщенні Центру зайнятості та в районній лікарні, якщо ми правильно зрозуміли. Власне так - говорили самі місцеві ДНС. Ніяких розпоряджень, офіційних листів про облаштування в приміщені Управління праці та соціального захисту населення РДА - УВАГА!!! ЗА АДРЕСОЮ: М.РОЖИЩЕ ВУЛ. ДРАГОМАНОВА, 1. - НЕ НАДХОДИЛО. Не робіть ніяких сенсацій а досліджуйте краще тему. Джерело соц.мережі як підтвердження - не є аргументом для написання такого матеріалу. Принаймні хоча б відштовхувались від якогось офіційного листа. Тай це звучить смішно пункт обігріву, зараз друга школа пустує - канікули, у нас у зв'язку з цим самих проблеми з теплом, бо ми з'єднанні з котельною яка обслуговує школу. Тому не дорікайте, ми і так працюємо майже всю осінь і до тепер з подовженим робочим днем, можна сказати в режимі нон-стоп. Але чаєм пригостимо, що ми не люди!!
11 Січня 2016, 18:45
Офіційна (!) сторінка обласного ДНС на Фейсбуку - це не підтвердження??? Спробуйте це сказати їм! <br/>Окрім того, інформація про пункти обігріву у Волинській області (в т.ч. у приміщенні управління в Рожищі) розміщена на офіційному сайті Управління ДНС у Волинській області http://www.mns.gov.ua/files/2016/1/4/Volyn.pdf<br/><br/>На щастя, сучасна журналістика послугується не лише офіційними листами (інакше відповідей можна було чекати тижнями, зважаючи на забюрократизованість наших державних структур). Необхідну ОФІЦІЙНУ інформацію можна знайти набагато швидше. <br/>Ну і нарешті, поки всі святкують та гуляють, редакція сайта дійсно працює в режимі нон-стоп.
11 Січня 2016, 19:02
Ой, та зрозуміло, немає про що з вами говорити. У нас немає пункту обігріву. Питання всі питання в обласний ДНС.
11 Січня 2016, 19:06
Та й не Драгоманова, 3 ми ...!!! Включіть логіку!!! Уже 2 роки у нас немає пункту обігріву!!! Бачимо яка сучасна журналістика, кидати неперевірену інформацію...
11 Січня 2016, 19:48
&lt;p&gt;До вас особисто вже давно немає запитань... І якщо вас чимось не влаштовує сучасна журналістика, то ж ніхто не змушує читати, й тим паче коментувати :)&lt;/p&gt;
11 Січня 2016, 19:53
Це думка колективу, як би написали - що по вашій адресі пункт обігріву, а воно насправді не так, то як би ви реагували? Ми вас усе пояснили. Якщо не зрозуміли, це ваші проблеми. Не вводьте людей в оману!
12 Січня 2016, 02:14
Шановна авторко! Перш ніж писати таку інформацію, потрібно її перевірити, а не інформувати населення, що пункт обігріву функціонує,тільки УСЗН ігнорує, та не ДУМАЄ про людей...Можливо прочитавши таку статтю, як Ваша, люди дійсно почнуть звертатись, і що прикажете робити управлінню, сказати людині: &quot;Вибачте, але немає ніякого пункту обігріву&quot;.Адже це захист населення, який допомагає та захищає людей...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024