Чоловічі кросівки: які моделі вибрати, щоб бути у тренді

29 Жовтня 2021, 11:22
Чоловічі кросівки: які моделі вибрати, щоб бути у тренді Реклама 1118
Чоловічі кросівки: які моделі вибрати, щоб бути у тренді

Спортивне взуття вже давно перестало бути лише елементом спортивного залу чи бігової доріжки. Сьогодні в гардеробі будь-якого стильного чоловіка можна побачити кілька пар кед та кросівок. У них можна спокійно ходити в кафе, на побачення, вечірки й навіть на роботу. Якщо ви хочете виглядати сучасно, необхідно підібрати правильні кросівки чоловічі оригінальні Puma у цьому випадку стануть найкращим варіантом.

Сучасні тенденції чоловічої спортивної моди

Сьогодні спорт є незмінним атрибутом успішної людини. Саме тому кросівки з кожним роком стають дедалі популярнішими. Постійно з'являються нові тенденції, які необхідно вивчити, якщо ви хочете виглядати по-справжньому стильно:

  • ugly sneakers – такі кросівки вже були популярними в 80-х роках минулого століття, їхня головна відмінність у наявності великої кількості колірних вставок у поєднанні з товстою підошвою, відмінно підходять високим і худим чоловікам, додаючи їм трохи серйозності;
  • old school – ще один «привіт» з минулого, але на відміну від попередньої моделі, це справжня класика, що відрізняється стриманою кольоровою гамою, мінімальною кількістю деталей, використанням тільки натуральних матеріалів, підійдуть чоловікам, які завжди залишаються джентльменами;
  • чисто білі – обов'язковий елемент гардеробу сучасної людини, підходять під будь-який стиль одягу, виглядають доречно у всіх образах.

Не варто забувати про різні технологічні новинки, які сьогодні стали досить популярними серед відомих брендів спортивного взуття. Якщо в описі є фраза «інноваційні технології», значить такі кросівки можна вважати трендовими.

З чим носити: на прикладах зірок

Існує маса варіантів, з чим носити сучасні кросівки. Але класичний варіант із використанням стриманої колірної гами є найкращим чином на кожен день. Саме так вважає за краще носити спортивне взуття Ендрю Гарфілд.

Якщо ви хочете додати яскравості у свій щоденний образ, можна взяти приклад із Леброна Джеймса. Король баскетболу віддає перевагу яскравим кольорам і повністю чорному верху.

Хочете бути схожими на Кріштіану Роналду? У звичайному житті зірковий футболіст носить спортивне взуття із брючними костюмами. Головне підібрати правильні відтінки, які добре поєднуються один з одним. Наприклад, темно-синій верх та пастельний низ.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024