Судили неповнолітнього, який їздив напідпитку за кермом у Топільному

13 Жовтня 2021, 10:27
Судили неповнолітнього, який їздив напідпитку за кермом у Топільному 1955
Судили неповнолітнього, який їздив напідпитку за кермом у Топільному

Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянувши справу про притягнення до адміністративної відповідальності студента училища міста Берестечко, який кермував авто напідпитку у Топільному.

Про це йдеться у постанові суду від 11 жовтня.

Юнак 29 вересня о 1:10 у селі Топільне Рожищенської громади по вулиці Ювілейна керував автомобілем Renault Kangoo, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння. 

У судовому засіданні  хлопець свою вину в інкримінованому йому адміністративному правопорушенні визнав. Суду показав, що випив пляшку алкогольного пива, після чого керував транспортним засобом. У вчиненому розкаявся і просив суворо не карати.

«Враховуючи особу правопорушника, який є неповнолітнім, позитивно характеризується за місцем проживання, навчання, вперше притягується до адміністративної відповідальності, визнав свою вину, щиро розкаявся у вчиненому, вміст алкоголю в його крові є незначним, тому відносно нього слід застосувати заходи впливу, що застосовуються до неповнолітніх у виді попередження», – йдеться у матеріалах справи.

Тож суддя постановив визнати хлопця винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 Адміністративного кодексу, та застосувати відносно нього заходи впливу, що застосовуються до неповнолітніх – попередження.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром