Рожищенські футболісти переможці обласної спартакіади

21 Жовтня 2017, 09:50
2750

У п’ятницю, 20 жовтня, шкільний стадіон села Копачівка приймав фінальні матчі обласної спартакіади з футболу серед школярів 2000-го року народження і молодших.

У попередньому етапі команди з усієї області були поділені на чотири групи, а у фінальну частину виходила лише одна команда, яка займала перше місце у своїй групі.

Матчі попереднього етапу наші футболісти грали на полі села Забороль Луцького району. Тоді рожищенська команда здобула перемогу у матчах з футболістами Турійського 2:1 та Горохівського районів 3:0, а команді Луцького району поступилися з рахунком 0:1. Не зважаючи на поразку наші футболісти вийшли у фінальну частину спартакіади завдяки різниці забитих та пропущених голів.


У фінальній частині змагалися між собою команди Локачинського, Любешівського, Ратнівського та Рожищенського районів. Матчі відбувалися за олімпійською системою.

Жереб виявив суперника Рожищенській команді в особі ратнівчан. Команди подарували глядачам напружену гру, справжню боротьбу і ефектний футбол.


Рожищани забивши два голи, в середині другого тайму дещо розслабились, чим і скористались хлопці з Ратного – 2:2 в основний час, і 3:1 перемога по пенальті команди-господарів і вихід у фінал.

Другу путівку розіграли команди Любешівського і Локачинського районів. У цьому матчі також була результативна гра – 2:1 перемога хлопців із Локач.

У матчі за третє місце зійшлися футболісти з Любешівського та Ратнівського району. Драматична гра, по ходу якої ратнівчани вигравали 2:0, але гравці з Любешова зуміли кардинально переломити хід матчу – 3:2 і саме Любешівська команда стала бронзовим призером Спартакіади.


У фіналі команди Рожищенського та Локачинського районів також показали яскраву гру. І хоч господарі поля володіли ініціативою впродовж матчу, локачинські футболісти раз по раз гостро атакували. Забивши два голи, рожищенці віддали ініціативу гостям, також не забуваючи про атакувальні дії. Лише насамкінець футболістам з Локач вдалося забити гол престижу. У підсумку – 2:1.

Отож, Рожищенська команда під керівництвом тренера Дмитра Дмитрука – переможці обласної спартакіади серед школярів 2000-го року народження і молодших. 


 

Коментарі
21 Жовтня 2017, 15:35
молодцом) знай наших)))!!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39