Особливості автомобільних сигналізацій

29 Вересня 2021, 11:23
Особливості автомобільних сигналізацій Реклама 1069
Особливості автомобільних сигналізацій

Майже кожен водій встановлює на свій транспортний засіб різноманітні пристрої для того, щоб ніхто не міг посягнути на автомобіль. Найкращим способом для цього вважається автосигналізація. Сайт Kitaec.ua допомагає вибрати хорошу модель за невеликі гроші. 

Перш ніж замовити одну з моделей, варто дізнатися про особливості сучасних моделей.

На що звертати увагу при виборі електронного пристрою

При виборі варто враховувати такі обставини:

  • місце зберігання автомобіля (радіус дії автосигналізації);
  • тип та кількість сенсорів (чим більше, тим краще);
  • додаткові модулі (GSM, CAN) для максимальної безпеки;
  • автозапуск та автоблокування двигуна.

Якщо автомобіль зазвичай стоїть вночі біля будинку, то достатньо радіусу дії в 500-600 м. Якщо на шляху сигналу є перешкоди (будинки), то краще збільшити цей показник. Що стосується датчиків, то пристрій має лише кілька базових сенсорів, кількість яких можна збільшити при необхідності.

Модулі GSM та CAN дозволяють точно контролювати переміщення авто, підключати додаткове обладнання. Автозапуск та дистанційне блокування – додаткові засоби комфорту та безпеки.

Односторонні та двосторонні моделі

Односторонні сигналізації – недорогі моделі. Вони дозволяють водію дистанційно відчиняти двері, але при спробах проникнути в авто спрацьовує лише сирена та оптика (водій не отримує на пульт сигнал). Тобто, покладатися можна лише на те, що злочинець припинить свої дії, коли спрацює сирена та замигають фари. Такі протиугонні засоби встановлюють не недорогих авто або в тому випадку, коли можливість викрадення мінімальна.

Двостороння сигналізація дозволяє обмін даними в обох напрямках. На дисплей пульту або на телефон власника передається вся важлива інформація про спробу викрадення авто. Звичайно, що такий тип дорожчий, оскільки набагато складніший в конструкції. Двосторонні пристрої мають більший радіус дії (до 1,5-2 км), але варто враховувати перешкоди, які заважають сигналу в місті (будівлі, автомобілі, різноманітне обладнання).

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024