17 жовтня: гортаючи рожищенський календар

17 Жовтня 2017, 07:00
2050

17 жовтня День народження святкує журналістка Оксана Петрук (на фото). 

Щиро вітаємо іменинницю з цим світлим та радісним днем. Бажаємо Тобі, Оксано, доброї долі, професійного зростання та підкорення нових журналістських висот. 

Нехай  у Тебе складається усе так, як Ти собі задумала: плани зреалізовуються, а мрії здійснюються. Нехай завжди очі світяться від щастя, а смуток обминає Твою оселю. 

Оптимізму, добра, кохання, родинного затишку та сонячної погоди духу! І найголовніше – міцного здоров’я, успіхів в усіх починаннях. Добрих, щирих, справжніх друзів та колег Тобі на життєвій дорозі! Нехай Небеса огорнуть Тебе своєю благодаттю.

День Ангела святкує: Вероніка, Віринея, Володимир, Гай, Гурій, Євсевій, Павло, Петро, Степан, Еладій.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Священномученика Єрофея, єпископа Афiнського; Священномученика Петра Капiтолiйського; Мучениць Домнини та дочок її Вiринеї (Вероніки) i Проскудії; Преподобного Павла Препростого.

17 жовтня святкують: Міжнародний день боротьби за ліквідацію злиднів.

Погода: Сьогодні очікується плюс 13–16 °C, без опадів, туман, слабкий вітер. 

Народний прогноз погоди: 17 жовтня відзначається день пам'яті святого Єрофея, єпископа Афінського. У народі говорили: "З Єрофея холод сильніше". З цього часу посилюється холод. Люди помітили: чим раніше випаде перший сніг, тим пізніше утвердиться у своїх правах зима, а рання зима частіше за все настає, якщо довго не було першого снігу.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39