Сучасне газове обладнання економить кошти споживачів на 40%

24 Вересня 2021, 14:52
Газове обладнання Реклама 1034
Газове обладнання

 Котли, водонагрівачі, сигналізатори газу – це неповний перелік газового обладнання зіркових світових виробників, яке можна замовити, завітавши до найближчого клієнтського простору 104.ua, або на 104.ua маркет.

 У Ковелі  просто неба газовики разом із менеджерами клієнтського простору 104.ua  консультували споживачів із приводу заміни газового обладнання на сучасне економніше. Про це Бізнес.Район повідомляють у пресслужбі АТ «Волиньгаз».

 «Ми представили двох виробників. Користуються зараз найбільшою популярністю - Demir і Baymak. Обидва котли турецького виробництва. Гарно зарекомендували себе на ринку продажу – конкурентноспроможні. Виготовлені з якісних запчастин. У Європі Baymak досить популярний, зокрема, в Італії, продається навіть на американському ринку.  Він зручний для встановлення, не є складним для технічного обслуговування - це фактично середній ціновий сегмент, який дозволяє людям замінити старе газове обладнання та отримати економію використання газу близько 40% та мати більшу тепловіддачу від спаленого газу. Його основна перевага - економія», - розповідає старший майстер АТ «Волиньгаз» Андрій Вознюк.

Ковельчанин пан Віктор темою економії на комунальних послугах цікавиться давно. Теж не оминув виставки сучасного газового обладнання та зацікавився правилами проведення техобслуговування в квартирі. Чоловік відповідає за освітню галузь у Ковелі та радо поділився власною історію економії родинного бюджету.

Читайте також: Директор «Волиньгаз Збуту» Микола Тищук розповів, що буде з ціною на газ

 «Мешкаю в багатоквартирному будинку. Купив і замінив нещодавно газову колонку та газову плиту. Порахував – економія  30%. Раніше щомісяця подавали 100 кубів, то зараз у нас виходить 70 куб. Це притому, що ми користуємося газом, як і раніше. Це життєвий практичний приклад із точки зору того, що ми замінили та взяли нове сучасне газове обладнання, яке є дійсно економним, - ділиться власним досвідом пан Віктор. – Арифметика приблизно така: 30 куб множимо на 12 місяців і це виходить близько 360 гривень». 

 А пан Віталій свого часу закінчив Міжнародний інститут менеджменту та персоналу, тривалий  час мешкав за кордоном. А приїхавши додому, одразу вирішив у приватному будинку на 200 м2 встановити німецький котел Viessmann.

«Збудував хату та відразу ще 2004-го року купив сучасний котел іноземного виробництва. Переконався, що економія дуже суттєва. При - 20 градусах за Цельсієм споживаємо 500 кубів», - розповів чоловік.

 Фахівці «Волиньгаз» розповіли споживачам газу ще про модеми та сигналізатори. Перші – економлять час і автоматично передають показники лічильника газу, а другі - пристрої, які сигналізують про витік газу та рятують людські життя. Вдома – це  незамінні помічники.

 Сучасне газове обладнання споживачі можуть придбати в 11-ти клієнтських просторах 104.ua, які є на Волині: в Луцьку, Ковелі, Нововолинську, Володимирі-Волинському, Горохові, Ківерцях, Рожищі, Старій Вижівці, Ратному, Камені-Каширському та Любешові.

Читайте також: «Луцьктепло» затягує процес погашення боргу за розподіл газу в розмірі 33 мільйони гривень

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024